1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Gündoğdu’da Uluslararası Üniversite Fuarı yapıldı
Gündoğdu’da Uluslararası Üniversite Fuarı yapıldı

Gündoğdu’da Uluslararası Üniversite Fuarı yapıldı

Gündoğdu Vakfı Başkanı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptıklarını belirtip emeği geçenlere teşekkür etti.

A+A-

EducationUSA Adana Merkezi ve Admittance Education işbirliğiyle Adana Gündoğdu Koleji’nde Uluslararası Üniversite Fuarı yapıldı.

Gündoğdu Vakfı Başkanı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, öğrencilerinin fuarda Uluslararası Üniversitelerin eğitim imkanları konusunda bilgi sahibi oldukları anlatıp, “Yüksek eğitimine yurt dışında devam etmek isteyen öğrencilerimiz uluslararası üniversitelerin burs başta olmak üzere tüm imkanları konusunda uzmanlar tarafından aydınlatıldılar” dedi. 


GURURLA KATILDIK

ABD Adana Konsolosluğu ise sosyal medya hesabından fuar ile ilgili “ABD Adana Konsolosluğu Adana Gündoğdu Koleji'nde düzenlenen Uluslararası Üniversite Fuarı'na gururla katıldı. Öğrencilerin, yüksek kalitesi, çeşitliliği ve esnekliği ile bilinen ABD yükseköğretimine olan ilgisini görmekten memnuniyet duyduk. Adana'daki Uluslararası Üniversite Fuarı, EducationUSA Adana Merkezi ve Admittance Education işbirliğiyle hafta boyunca Adana, Antakya, İskenderun ve Diyarbakır'da düzenlenen bir dizi eğitim fuarının bir parçasıydı” açıklaması yaptı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.