
Güngör Geçer’den yeni yıl mesajı “2026 barış, adalet ve kardeşlik yılı olsun”
Geçer, DEAŞ operasyonunda şehit olan polisleri anarak, hukukun üstünlüğü, toplumsal birlik ve Zeydan Karalar’ın özgürlüğüne kavuşması temennisiyle 2026’nın barış ve adalet yılı olmasını diledi.
Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Güngör Geçer, yayımladığı yeni yıl mesajında DEAŞ operasyonunda şehit olan polisleri anarak, 2026’nın barış ve adalet yılı olması temennisinde bulundu.
Geçer mesajında şunları söyledi:
“Yeni yıl mesajı vermeye hazırlandığımız bir dönemde, DEAŞ terör örgütüne yönelik yürütülen bir operasyon sırasında 3 polisimizin şehit olduğunu, 8 polisimiz ile 1 bekçimizin yaralandığını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. 2025 yılının son günlerinde yaşanan bu menfur saldırı, milletçe hepimizi derinden sarsmıştır.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti, kahraman evlatları var oldukça ilelebet payidar kalacaktır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet; ailelerine, Emniyet Teşkilatımıza ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır diliyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum.
Ülkemizin çevresi savaşlar ve bölgesel gerginliklerle çevrilidir. Yeni yılda, çatışmaların sona erdiği; barış, istikrar ve sağduyunun hâkim olduğu bir sürecin başlamasını temenni ediyorum. 2026 yılının şehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diliyorum.
Bölgemizde; din, dil, mezhep ve etnik köken farklılıklarını istismar ederek yeni çatışmalar üretmek, kendi çıkarları doğrultusunda yönetimler oluşturmak ve coğrafyamızı şekillendirmek isteyen odakların varlığı bilinmektedir. Ancak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sağlam temeller üzerine inşa ettiği devlet yapısı ve milletimizin birlik ruhu sayesinde bu girişimler bugüne kadar başarıya ulaşamamıştır.
Atatürk ilke ve devrimlerinden sapmadan, birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimiz sürece ülkemizi zayıflatmayı hedefleyen her girişim sonuçsuz kalacaktır.

2026 yılının ilk aylarında, Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar'ın özgürlüğüne kavuşarak, halkın kendisine verdiği görevi yeniden sürdürmesini temenni ediyoruz. Yeni yılda hukukun üstünlüğünün ve adaletin tam anlamıyla tecelli etmesini bekliyoruz.
Adana Büyükşehir Belediyesi olarak, her türlü zorluğa rağmen kamu sorumluluğumuzun bilinciyle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Sayın Zeydan Karalar'ın Adanalılara verdiği her söz, kurumsal sorumluluğumuzdur. Bu doğrultuda, kentimize ve hemşehrilerimize hizmet etmeye kararlılıkla devam edeceğiz.
2026 yılının; hemşehrilerimize, milletimize, bölgemize ve tüm insanlığa barış, huzur, esenlik, refah ve umut getirmesini temenni ediyorum.”



HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.