1. HABERLER

  2. SPOR

  3. "Hain ve hadsizlere yine aynı yüksek sesle cevap vereceğim"
"Hain ve hadsizlere yine aynı yüksek sesle cevap vereceğim"

"Hain ve hadsizlere yine aynı yüksek sesle cevap vereceğim"

Murat Sancak’tan Demirspor Açıklaması

A+A-

Adana Demirspor eski başkanı Murat Sancak, taraftarlara seslendi

Murat Sancak Sosyal Medya X hesabından yaptığı paylaşımda Adana Demirspor’u düzlüğe çıkaracağı vaadinde bulundu.  Demirspor’un küme düşmesinin söz konusu olmayacağını dile getiren Sancak,  kombine biletlere sahip çıkılmasını istedi. Sancak’ın paylaşımı şöyle;

''Evet, kimseden ses yok. Yönetime talip olurlar dedik, olmadılar. Çünkü bu kulübün 10 günlük maaşını, 1 ay boyunca tüm Adana işadamlarını, belediyeleri ve sivil toplum kuruluşlarını gezseler de toplayamayacaklarını gördüler. Tekrar anladılar ki, 6 yıl önceki kulübün durumunu unutmuşlardı; papuç pahalıydı. Şimdi onlara sesleniyorum: (liderler) Taraftara bundan sonra doğruları anlatın, yarattığınız hikayelerle kandırmayın. Çünkü ben başkan olsam da olmasam da hep doğruları söyleyeceğim. Hain ve hadsizlere yine aynı yüksek sesle cevap vereceğim. Ama gerçek taraftarlar, amasız ve mamasız destekleyenler, her zaman olduğu gibi başımın üstünde yerleri var. Kandırılanlara da hakkım helaldir. Bu saatten sonra kulüplerine sahip çıksınlar; kişilere değil, kurumlarına sahip çıksınlar. Bu kulübü eninde sonunda düzlüğe çıkaracağız ve bu kulüp ADS'miz hiçbir durumda ligden düşmeyecek. Yeni anlayışlarla, genç, dinamik ve biraz da tecrübelilerle herkesin korkulu rüyası haline gelecektir. Giden gider; biri gidiyorsa demek ki yol vermişizdir.

Şimdi siz gerçek taraftarlar, bu kulübe gönül verenler, dün olduğundan daha fazla destek ve katkı sağlayın. Belediyeler, siyasetçiler, sivil toplum kuruluşları ve Adana'nın iş adamları, bu kulübe destek verin. Hediyeleşmelerinizi ADS ürünlerinden yapın, çalışanlarınıza motive amaçlı kombineler ve formalar alın. Çalışanlarınıza maç günlerinde izin verin, hatta onlarla gelip maç seyredin. Bunu yaptığınızda onlardan daha fazla verim alırsınız, emin olun. ADS'nin başarılı olması sizlerin kazancı anlamına gelir, ayrıca şehrinizin takımı evlatlarınızın mutluluğu anlamı taşır.

Belediyeler her türlü hediyeleşmelerde, maç günlerinde çalışanlara izin verme, onlara bilet kombine alma, sosyal olarak bütçelerinizden katkı sağlama ve her maçta yerinizi alma, deplasmanda da takıma destek verme gibi konularda destek verin. Siyasetçilerimize, diğer şehir vekillerinin ve belediye başkanlarının verdikleri desteklerin fazlasını vermeye davet ediyorum. Haftaya kombineler satışa çıkacak; vefa sezonu görelim, herkes kendi kombinesini almaya davet ediyorum.

Hadi ADS sevdalıları, hep birlikte emin adımlarla yürüyelim ve koşalım. Sizlerle güzeliz, siz olmasanız olmayız. Daha mutlu, daha huzurlu yarınlara. Allah'a emanet olun. Allah yar ve yardımcımız olsun.''

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.