1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Halil Nacar’dan 112’ye ziyaret
Halil Nacar’dan 112’ye ziyaret

Halil Nacar’dan 112’ye ziyaret

Her yıl 1-7 Aralık tarihleri arasında kutlanan Acil Sağlık Hizmetleri Haftası, sağlık sistemimizin belkemiği olan acil sağlık hizmetlerinin önemini bir kez daha hatırlatmak adına büyük bir fırsat sunuyor.

A+A-

Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, 1–7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası münasebetiyle, Adana 112 Komuta Kontrol Merkezini ziyaret ederek görev başındaki mesai arkadaşlarıyla bir araya geldi.

İYİ Kİ VARSINIZ

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, “Telsiz bağlantısıyla sahada görev yapan Acil Sağlık İstasyonlarımızda ve ambulanslarımızda fedakârca hizmet veren tüm Acil Sağlık personelimizin haftasını tebrik ettik; insan hayatına dokunan bu kutsal görevlerindeki özverili çalışmaları için kendilerine teşekkür ettik. İyi ki varsınız. Sağlık ordumuz sizinle güçlü” dedi. 

whatsapp-image-2025-12-03-at-10-35-16-1.jpeg

ÖZEL HAFTA

Her yıl 1-7 Aralık tarihleri arasında kutlanan Acil Sağlık Hizmetleri Haftası, sağlık sistemimizin belkemiği olan acil sağlık hizmetlerinin önemini bir kez daha hatırlatmak adına büyük bir fırsat sunuyor. Bu özel hafta, yalnızca 112 acil sağlık hizmetlerinde çalışan tüm personele minnetlerimizi iletmek için bir fırsat değil, aynı zamanda toplum olarak acil sağlık hizmetlerinin ne kadar kritik olduğunu ve bu alanda bilinçlenmenin ne denli önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.