1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İş insanı Ahmet Başak: TT Net altyapısı çöktü, ihracatlarımız sekteye uğradı
İş insanı Ahmet Başak: TT Net altyapısı çöktü, ihracatlarımız sekteye uğradı

İş insanı Ahmet Başak: TT Net altyapısı çöktü, ihracatlarımız sekteye uğradı

Adana'da ithalat ve ihracat sektöründe faaliyet gösteren, yüzlerce kişiye istihdam sağlayan firmanın yönetim kurulu başkanı Ahmet Başak, çözülemeyen internet kesintileri nedeniyle zor günler geçirdiklerini kaydetti.

A+A-

Adana’da birçok büyük sanayi kuruluşunun olduğu mahallede yaşanan internet kesintileri ithalat ve ihracatı sekteye uğratıyor.

İthalat ve ihracat üzerine Adana'da çalışmalarını sürdüren İş insanı Ahmet Başak, ülke genelindeki altyapı ağına güvenerek internet hizmetini Türk Telekom'dan (TT Net) aldı. Son günlerde TT Net'te işyerinin bulunduğu mahallede yaşanan internet kesintileri sonrasında Başak'ın işleri durma noktasına geldi.

Yaşadığı soruna ilişkin kucuksaat.com'a açıklamada bulunan Başak, "Bizler ekonominin girdiği darboğazda ülkeye yaptığımız ihracatla döviz girişi yapan, ülkemiz için elini taşın altına koymaktan vazgeçmeyen iş insanlarıyız. Tüm işimiz internet üzerinden sürüyor. Yazışmalar, bağlantılar, lojistik takibi vs. tüm durumlarda interneti kullanıyoruz. Türkiye'de internet hizmetini başlatan, altyapısıyla güven veren TT Net'i tercih ettik ve şuanda mağdur olduk. Yüzlerce çalışanımız TT Net'in çözüm üretmekte geç kaldığı günlerde iş kaygısı yaşıyor. Bölgede internet çalışması mı var, ne zaman hizmet alacağız bunu da yetkililerden öğrenemiyoruz. Sorunun bir an önce çözülmesini Türk Telekom yetkililerinden rica ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Kurulduğu günden bu yana "kamuoyunun sesi" yayın politikasıyla okuyucular ile yetkililer arasında köprü vazifesi gören kucuksaat.com olarak; Türk Telekom Adana Bölge Müdürlüğü'nü Zeytinli Mahallesi'nde hizmet alan müşterileriyle iletişim kurması ve çözüm üretmesini bekliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.