1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İYİ Parti'de Arbede!
İYİ Parti'de Arbede!

İYİ Parti'de Arbede!

Abdurahim Haklıkul yazdı...

A+A-

Yapılan son kamuoyu anketlerinde, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerde "Yükselen Yıldız" olan İYİ Parti’de son günlerde tatsız olaylar yaşanmakta.

Parti'nin Genel Başkanı Meral Akşener ve İl Başkanı Birol Büyüköztürk etrafında kenetlenmek ve seçimlere doğru strateji ile girmeleri gerekirken gruplaşan Göktürk Boyvadaoğlu ve Metanet Çulhaoğlu arasında geçen kavgaya varan olaylar parti içinde ve kamuoyunda tepkilere neden olmakta.

İl Başkanı Birol Büyüköztürk’ün, 2 Nisan Pazar günü yapılacak olan önseçimi, en uygun yer olan fuar alanında yapılacağını belirtmesine rağmen, Boyvadaoğlu ve Çulhaoğlu ile bazı ilçe başkanları fuar alanında yapılmasına itiraz ederek karşı çıktılar, bunun üzerinde il binasında taraflar yumruklaştı.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ı ziyarete giden aynı gruplar burada da olay çıkardı, İYİ Parti Seyhan Meclis üyesi Bünyamin Ateş, Seyhan Belediye Başkan Yardımcısı Batur Eroğlu’na yumruklu saldırı düzenledi.

Toplumun yaşadığı; deprem, işsizlik, açlık ve sefaletten kurtulma, Hak, Hukuk, Adalet bulma umudu olan İYİ Parti’nin içerisinde bu tür olayların yaşanması, gerek genel merkezi ve gerekse mevcut il başkanlığını rahatsız etmektedir. Taraflardan beklenen; kişisel çıkarlarını bir yana bırakarak, İYİ Parti’yi hak ettiği İktidar noktasına taşımaları ve liderleri Meral Akşener’i Başbakan yapmalarıdır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.