1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. İYİ Partili Türkkan'dan, AK PArtili Dağlı'ya ağır eleştiri
İYİ Partili Türkkan'dan, AK PArtili Dağlı'ya ağır eleştiri

İYİ Partili Türkkan'dan, AK PArtili Dağlı'ya ağır eleştiri

Hamza Yerlikaya'nın Vakıfbank Yönetim Kurulu Üyesi olması sonrasında eleştiriler devam ediyor

A+A-

Cumhurbaşkanı Danışmanı Hamza Yerlikaya'nın Vakıfbank Yönetim Kurulu Üyesi olması sonrasında yapılan eleştirilere TBMM kürsüsünde yanıt veren AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, “Ağırlıklı olarak eleştiriler, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu olmuş, 'Asrın Güreşçisi' dediğimiz Hamza Yerlikaya üzerinde yoğunlaşmaktadır. Hamza Yerlikaya bu vatanı seven, bayrağını seven, ülkesini seven ve İstiklal Marşı’mızı defalarca okutan, bu bayrağı defalarca dalgalandıran bir sporcumuzdur. Hamza Yerlikaya gibi bu vatanı seven bütün sporcularımıza ne yapsak azdır. Eğer Hamza’dan rahatsız oluyorsanız vatan sevginizden şüphe etmeniz lazım.” ifadelerini kullanmıştı.

İYİ PARTİLİ TÜRKKAN’DAN TEPKİ

Dağlı’nın bu sözlerine İYİ Parti sıralarından İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan tepki göstererek, Dağlı’ya “Senin terazin tartmaz bizim vatan sevgimizi” sözleriyle yanıt vermişti.

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan konuyla ilgili Twitter hesabından yeni bir eleştiride daha bulundu. Türkkan, "Dün Meclis’te ilk kez gördüğüm bir Ak Parti Adana milletvekili, kamu bankalarına yapılan atamalarla ilgili konuşurken; “bu konuda eleştiri getirenlerin vatan sevgisinden şüphe etmek lazım” diyerek kendini tüm Türkiye’ye tanıttı. Adana’da olsa buna zort çeker gönderirlerdi." dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.