1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İzmir'de 6,6 büyüklüğünde deprem
İzmir'de 6,6 büyüklüğünde deprem

İzmir'de 6,6 büyüklüğünde deprem

Son dakika gelişmesine göre; İZMİR'in Seferihisar ilçesi açıklarında 6,6 büyüklüğünde deprem oldu. 16,5 kilometre derinlikle meydana gelen deprem İstanbul dahil çevre illerden de hissedildi.

A+A-

İzmir'de 6,6'lık deprem oldu. AFAD saat 14.51'deki depremin merkez üssünün Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olduğunu duyurdu.İzmir kent merkezi çevre il ve ilçelerden de hissedilen depremde büyük panik yaşandı.

İstanbul'da da hissedildi
16,5 kilometre derinlikle meydana gelen deprem İstanbul dahil çevre illerden de hissedildi.

Deprem 15 saniye sürdü
Depremin 15 saniye sürdüğü belirtiliyor. Depremde can ve mal kaybının olup olmadığının belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

İzmir Valisi Köşger: Can ve mal kaybı yok
İzmir Valisi Köşger, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Bize intikal eden can ve mal kaybıyla ilgili henüz bilgi yok. Kriz merkezine geçeceğiz, gelen bilgiler neyse aktaracağız."

Ali Yerlikaya: 6.6 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ise ''AFAD verilerine göre; saat 14.51'de merkez üssü Ege Denizi- Seferihisar olan 6.6 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. İstanbul'da da hissedilen depremle ilgili olarak herhangi bir olumsuzluk bildirilmemiştir. Tüm vatandaşlarımıza ve İzmir’e geçmiş olsun.'' açıklaması yaptı.

Deprem sonrası ilk kareler...



Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.