1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Karalar: 'Halk Kart' yılbaşında Büyükşehirde hizmete girecek
Karalar: 'Halk Kart' yılbaşında Büyükşehirde hizmete girecek

Karalar: 'Halk Kart' yılbaşında Büyükşehirde hizmete girecek

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Seçim öncesi 3 tane boru koydular göz boyamak için, seçimden sonra da kaldırdılar değil mi?"

A+A-

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Akkapı, Gülbahçesi, Dağlıoğlu Mahalleleri kanalizasyon hattı temel atma töreninde konuştu.

Başkan Karalar'ın konuşmalarından çarpıcı kesitler:

Biz memleketteki herkese eşit hizmet etmek zorundayız, Seyhan'da da bunu yaptık. Beni çok eleştirdiler, "Güneyden çıkmıyor, çok hizmet yapıyor" dediler. Evet doğru, şimdi de aynısını yapacağız çünkü güneyin hizmete ihtiyacı var. Kanalizasyonu olmayan mahalle kabul edilebilir mi? İnşallah yılbaşına kadar bu işi çözeceğiz. 

Bir müjde daha veriyorum sizlere, 20 kilometre de su isale hattı yapıyoruz, evinizin kapısına kadar su hattını getireceğiz, tertemiz suyu içeceksiniz. Yolunuzu da yapacağız, helali hoş olsun.

halkkartt.png

Adımız belediye başkanı olsun diye başkan olmadık, sizlere hizmet etmek için başkan olduk. Olayların üstüne giden, problem çözen, hizmet eden bir belediye başkanıyım. Habertürk'te Fox'ta neler yaptığımı izliyorsunuz değil mi? Birilerini karalamak bizim derdimiz değil. Bir yönetim anlayışını ortaya koymak istiyoruz. Kaynakları sadece hizmet için kullanırız, Devletin bir kuruşunu asla kimseye yedirtmeyiz. Gözümün bebeği de olsa bir şey tespit edersem o koltukta oturtmam. Hızlı çalışacak, en iyi hizmeti vatandaşa götürecek, aksi halde böyle bir bürokratımın benimle çalışma şansı yoktur. 

En çok Halk Kart dağıttığım mahalle Gülbahçesi'dir. Bir yanlış anlaşılma oldu, bunu da açıklayalım buradan. Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay, yanlış anlaşılmaları düzeltmek için bir müsaade istedi, Bu uygulama devam edecek. Akif Abi'ye de teşekkür ediyorum. Büyükşehirde de yılbaşına doğru halk kart uygulamasını başlatacağız. Muhtemelen de en çok Gülbahçesi Mahallesi'ne gidecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.