1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kılçık: Kimse bulanık suda balık avlamaya çalışmasın
Kılçık: Kimse bulanık suda balık avlamaya çalışmasın

Kılçık: Kimse bulanık suda balık avlamaya çalışmasın

ATO Başkan Vekili Murtaza Kılçık'tan Beyazevler Çamlık arazisi tartışmalarına açıklama geldi

A+A-

ATO Başkan Vekili Murtaza Kılçık, TV A'da Armağan Kabaklı'nın Sabah Ajansı programında Beyazevler Çamlık arazisine yapılması planlanan akaryakıt istasyonu ve kız öğrenci yurtu tartışmalarına dair açıklamalarda bulundu.

Kılçık, "Vedat Gündoğan ile aynı partinin meclis üyesiyiz. AK Parti Adana'da bölünme mi var diyenler şunu bilmelidir. Ben farklı düşünürüm Vedat Gündoğan farklı düşünür. Sayın il başkanı benden teknik ve hukuki bir engel olup olmadığını araştırmamı istedi. Diğer hususlar siyasi kısımdır. Sayın Gündoğan ile aramızda en ufak bir sıkıntı olmaz. Kimse aynı şeyleri düşünmek zorunda değil. Herhangi bir istişaremiz olmamıştır. Meclis oylaması sırasında sayılar tahmin ediyorum yakındı. Tereddüt oluştu. Ara verildi sonrasında konuşmacılar söz istedi. Sonuç olarak oylama karara bağlanmadı." dedi.

RANT YOK, GELİR BURS OLARAK VERİLECEK

ATO elindeki sermayesiyle petrol istasyonu olarak ihaleye çıktığında ATO'ya maliyeti 500 bin TL'yi bulmayacaktır. Gelelim yurda. Bu araziye yurt yapabilmeniz için 30 Milyon TL'ye ihtiyaç var. Kredi Yurtlar Kurumu'na öğrenci yurdu yapıp kiraya vermek isteseniz bile KYK'nın bir takım kriterleri var. Şuan Çukurova Üniversitesi'nde ve BTÜ'de toplam 6500 kişilik yurt inşaatı devam ediyor. Adana'da yurt için çok ciddi bir yatırım var. Bu arsa 1992 yılında ATO mülkiyetine geçmiş. 17 yıldır bu arsada tasarruf yapılmamış. Sadece 2011 yılında bir şahısa kiraya veriliyor. Atilla Menevşe'nin karşısına aday olan Sayın Şahbaz bu arsa kiraya verildiğinde başkan vekiliydi. 2011'de bu arsayı aylık 3500 TL bedelle kiraya vermişlerdir. Sonra 2014 yılında mahkeme kararıyla ancak tahliye edilmiş. Halen alacak icra yoluyla tahsil edilememiş. Alacağımız açık görünüyor. Herkes insaflı eleştiri yapsın. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.