1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Koçak: Adana’dan tüm dünyaya gamboç üretiyoruz
Koçak: Adana’dan tüm dünyaya gamboç üretiyoruz

Koçak: Adana’dan tüm dünyaya gamboç üretiyoruz

’Türkiye’nin ilk profesyonel gamboç üreticisi’’ sloganıyla takım elbise koruma kılıfı (gamboç) üretimi yapan genç girişimci Arif Koçak, Adana’dan tüm dünyaya gamboç ihraç ettiklerini söyledi.

A+A-

26 yaşında ve 2016 yılında kısıtlı imkanlarla üretime başladıklarını söyleyen Arif Koçak, ‘’Türkiye’nin ilk profesyonel gamboç üreticisi’’ sloganıyla TelaPack Gamboç markasını kurduğunu ve şuan Türkiye’de bir çok ünlü giyim markasının promosyon tedarikçisi olmasının yanında kendi sektörlerinden firmaların da fason imalatçısı olarak marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ettiğini söyledi. 

telepack.jpg

Tescilli TelaPack Gamboç ve Gamboçya markalarına sahip olan firmalarının Türkiye ile sınırlı kalmayıp Ortadoğu ve Avrupa ülkelerine de ihracatlarının olduğunu söyleyen Koçak, ‘’Ülkemizin özellikle tekstil sektöründe global ticaret ağı olan Çin’in çok önünde hatta dünyada bir numara olma yolunda hızla ilerlediği bu dönemde bizde ticaret ağımızı Avrupa ve Arap ülkelerinin taleplerini karşılamak üzere geliştiriyoruz. Ülkemiz konumu itibariyle Avrupa’ya yakın ve Çin’e nazaran daha kaliteli işçiliğimiz olması sebebiyle Avrupa firmalarının ilk tercihi Türkiye oluyor‘’ dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.