1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kripto FETÖ’cü Selahattin Sekin Gerçekleri - 1
Kripto FETÖ’cü Selahattin Sekin Gerçekleri - 1

Kripto FETÖ’cü Selahattin Sekin Gerçekleri - 1

Müptezelin maskesini indiriyoruz

A+A-

Aslında konuyu biliyorsunuz, tekrara düşeceğimin de farkındayım. Şimdiye kadar gerek çalıştığı kurumlarda gerekse kamuoyunda karakteri ve haysiyet derecesi gayet malum olan Selahattin Sekin’e cevap vermeyi kendime hiç yakıştıramadım. İftiracılık, tetikçilik, ekmek yediği yere ihanet, bu şahsın en belirgin özellikleri. ‘Şark kurnazı tilki’ karakteriyle durumdan vazife de çıkarabilen bir varlık.

Yıllarca FETÖ’nün kurumlarında aldığı eğitim ile bugünkü karakterini kazanan bir müptezelden bahsediyoruz. Hakkında o kadar iddia var ki… Yıllarca FETÖ’nün yurtlarında kal, Zaman Gazetesi’nin dağıtım şefi ol, FETÖ’nün yurt dışı gezilerinde boy göster, Koza TV’de FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in vaazlarını yayınla, FETÖ’cü iş adamlarının finansmanıyla televizyon kur. Wikileaks belgelerinde Adana’da Amerika’ya ajanlık yapan kişiler listesinde tescillen. Sonra bu kadar büyük günahlardan sonra kendini temize çıkarmak adına, 15 Temmuz 2016’da gerçekleşen hain ve alçak darbe girişimini bahane ederek Adana’da ne kadar laik, Atatürkçü, solcu, alevi, milli görüşçü gazetecileri FETÖ’cü diye iftira atarak ihbar et, hala utanmadan arsızca gezin!

Dikkat ederseniz hiç bir gazeteci bu alçaklık karşısında Selahattin Sekin’i insan yerine koyup cevap vermeye tenezzül etmemiştir. Hakikaten buna değmez. Zaten kısa bir süre önce Allah’tan belasını bulmuş müptezel bir şekilde sağa sola siftinerek gazeteciliği lekeleme misyonuna devam ediyor. Ben ise, Adanalılar ve adaletin vereceği tüm hükme razıyım. O hükmün müstahkem bir mevki olduğunu biliyorum. Bir iftira sonrasında yaşadığım tüm sıkıntılara rağmen, bugün Adana kamuoyunun benim hakkımdaki düşüncelerini iftiharla sinemde gezdiriyorum.

Peki, bu yazıyı yazmaya ve haberleştirmeye neden karar verdim? Önümüz bahar, ardından yaz gelecek. Kış aylarında haşeratla mücadele edip, yazın rahat etmek istiyorum.

Kripto FETÖ’cü Selahattin Sekin’in, dudakları uçuklatacak yazı dizisinde ikinci bölümde belgelere dayalı kirli ilişkilerini ele alacağım.

Şimdilik;

Aşağıdaki fotoğraflar ne anlama geliyor?

  1. Müptezel Selahattin'in sarmaş dolaş olduğu, Interpol'ün kırmızı bültenle aradığı, FETÖ'nün emniyet-istihbarat imamı olduğu iddia edilen, firar ederek Afrika'ya kaçan terör örgütü üyesi Cemal Tahir Soncu.
  2. FETÖ'nün yayın organı Zaman Gazetesi'nin Adana temsilcisi firari kırmızı bültenle aranan 21 Temmuz 2016 tarihinde havalimanından firar ederek Afrika'ya kaçan Bilal Öğütçü
  3. Ortadaki sağa sola FETÖ'cü yaftası yapıştırıp, kendisini bu kirli fotoğraftan arındırmaya çalışan kripto FETÖ'cü müptezel Selahattin Sekin
  4. Adanalı gazetecilere FETÖ kumpası kuran, MİT tırları davasında parmağı olan, yargılanma sonucunda Ankara Ağır Ceza Mahkemesi tarafından FETÖ üyesi olma suçundan 8 yıl 9 ay hüküm giyen Ayzek Kod adlı Adana eski emniyet müdürü, Müptezel Selahattin'in ağabeyi Ahmet Zeki Gürkan.
     

untitled-3-copy.png

muptezel.png

sekin-ve-yilmazdan-gurkana-ziyaret-h11507-copy.png

gurkan-koza-tv-ve-kanal-a-televizyonu-nu-ziya-4412608-o.jpg

Taner Talaş

selomanset2.png

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.