1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kripto FETÖ’cü Selahattin Sekin Gerçekleri - 2
Kripto FETÖ’cü Selahattin Sekin Gerçekleri - 2

Kripto FETÖ’cü Selahattin Sekin Gerçekleri - 2

Müptezel Selahattin Sekin mahkemede nasıl çark etti? Firari FETÖ'cü Bilal Öğütçü'nün firarında parmağı mı var?

A+A-

İftiracı müptezel Selahattin Sekin, 17-25 Aralık sonrasında aleni FETÖ’cülükten kripto FETÖ’cülüğe geçiş yaparken, 15 Temmuz 2016 hain darbe girişimi sonrası kendini gizleyebilmek ve Adana basınında kendine yeni bir alan açmak için emniyete giderek Adana’nın en güçlü ve saygın gazetecilerini FETÖ’cülükle itham eden iftiraları söylemekten çekinmemiştir.

Emniyette verdiği ifadesini bizzat mahkeme dosyasından noktasına, virgülüne dokunmadan yayınlıyorum.

1ve2.png

Dikkatlice okuduğunuz zaman kendisinin ismini verdiği gazeteciler tarafından tehdit edildiğini utanmadan söylüyor. İşin ilginç yanı bu beyanları verirken, yakın dostu ve program arkadaşı, FETÖ yurtdışı gezilerinde yol arkadaşı olan Zaman Gazetesi Adana Temsilcisi Bilal Öğütçü’nün ismini zikretmiyor. Başka bir ilginç nokta ise emniyet müdürlüğünden hiç kimse Bilal Öğütçü’yü aklına getirmiyor. Acaba o gün müptezel Selahattin Sekin’in ifadesini alan polis memurları şuan neredeler? Tabi ki bunu araştırmak emniyet müdürlüğü ve savcıların işi…

Müptezel Selahattin’in iftira atarak şüpheli konumuna düşürdüğü gazetecilerin yargılanmalarına başlanmasından sonra ise Selahattin Sekin için utanç seansları mahkeme celselerinde başlıyor. Adana 11. Ağır Ceza Mahkemesi, Selahattin Sekin’i tanık olarak çağırıyor. Mahkeme heyeti, emniyette verdiği ifadesini Selahattin Sekin’e soruyor. Noktasına, virgülüne dokunmadan mahkemedeki beyanlarını okumanız için yayınlıyorum.

3ve4.png

Utanmadan, sıkılmadan ve aşağılıkça emniyette ifade etmiş olduğu iftiraları mahkemede bir bir yalanlıyor. Emniyet ifadesinde verdiği beyanları hatırlamadığını söyleyerek suçu emniyet mensuplarına yıkıyor.

FETÖ’CÜ BİLAL ÖĞÜTÇÜ’NÜN FİRAR ETMESİNDE SELAHATTİN SEKİN’İN PARMAĞI VAR MI?

Yargılanan sanıklardan Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hakan Bülent Yardımcı’nın “FETÖ’cü olarak ihbar ettiğin gazeteciler arasında neden Bilal Öğütçü yok” sorusuna Selahattin Sekin skandal cevabı veriyor.

İşte o skandal cevabı noktasına virgülüne dokunmadan yayınlıyorum.

5.png

Selahattin Sekin’in Adanalı gazetecilere iftira atmak için verdiği dilekçe tarihi, 19 Temmuz 2016.

Bilal Öğütçü’nün mahkeme kayıtlarına göre firar ettiği tarih ise 21 Temmuz 2016.

19 Temmuz 2016’da ifade veren müptezel Selahattin, 21 Temmuz 2016’da firar eden Bilal Öğütçü’nün ismini saklayarak FETÖ’cü Öğütçü’ye zaman kazandırmış olabilir mi?

İfadesinde, “…Bilal Öğütçü örgütle ilgisi herkes tarafından bilenen ve yurtdışına kaçtığı anlaşılan bir kişiydi…” derken mahkeme kayıtlarına göre henüz firar etmemiş Öğütçü’nün kaçtığını nereden biliyordu?

t-1.pngt4.png

 

Kripto FETÖ’cü Selahattin Sekin Gerçekleri - 1

selomanset-copy.png

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.