1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Linç edilen Adanalı sanatçıya, Adanalı sanatçı sahip çıktı
Linç edilen Adanalı sanatçıya, Adanalı sanatçı sahip çıktı

Linç edilen Adanalı sanatçıya, Adanalı sanatçı sahip çıktı

Altın Kelebek'teki konuşmasından dolayı herkesin linç ettiği Pınar Deniz'e Haluk Levent sahip çıktı

A+A-

48'inci Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü alan Pınar Deniz, kürsüde konuşmasını yaptı. Dünyayı kurtarması gerektiğini düşünerek oyuncu olduğunu belirten ünlü isim, bu duygunun kendisini oyuncu yaptığını ifade etti.

BİRÇOK KİŞİ KONUŞMASINI ANLAMADI

Güzel oyuncunun konuşması sosyal medyada eleştirilerin hedefi oldu. Birçok kişi Pınar Deniz'in konuşmasını anlamadıklarını söyleyerek oyuncuyu tiye almıştı.

Altın Kelebek'teki konuşmasından dolayı herkesin linç ettiği Pınar Deniz'e Haluk Levent sahip çıktı

HERKES ELEŞTİRDİ, HALUK LEVENT SAHİP ÇIKTI

Sosyal medyada linç edilen Pınar Deniz'e Haluk Levent yaptığı paylaşımla destek verdi. Levent, "Herkes eleştirmiş Pınar Deniz'i. İnanın ki bir insanı kurtarmak tüm dünyayı kurtarmaktır. Henüz para kazanmaya başladı. Bildiğim gördüğüm Pınar bu düşlerine kavuşacaktır. Anlatım biçimi linç görmesine olanak sağlamış olabilir belki ama Haluk abisi olarak ben Pınar'a inanıyorum" dedi.

Altın Kelebek'teki konuşmasından dolayı herkesin linç ettiği Pınar Deniz'e Haluk Levent sahip çıktı

"Adana'dan Portreler" isimli eserde gazeteci - yazar Taner Talaş, Pınar Deniz'in hayatını şu ifadelerle kaleme aldı:

untitled-1-048.png

PINAR DENİZ KİMDİR?

 

1993 tarihinde Mardinli ve Arap kökenli bir ailenin çocuğu olarak Adana’da doğdu. Babasının Tarabya’da açtığı gazinoda ünlü isimlerle küçük yaşlardan itibaren tanışma imkânı buldu. Anadili Arapça olduğundan Türkçe’yi daha sonra öğrendi. İstanbul Vehbi Koç Vakfı Lisesi’nden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nü bitirdi. Çocukluk yıllarında oyuncu olma hayalleri kurdu, oyunculuk eğitiminin yanı sıra dans dersleri de aldı.

Yengesinin ajansa yazdırması ve Gani Müjde’nin fotoğrafını görüp deneme çekimine çağırması sonrasında ilk oyunculuk deneyimini, 2014 yılında yayınlanan “Sil Baştan” adlı dizide Evrim karakterini canlandırarak yaşadı. ”Beyaz Yalan” ve “Günebakan” projeleri sonrasında başka bir iş yapamayacağını anladı ve tamamen oyunculuğa odaklandı.

2015 yılında şarkıcı Murat Dalkılıç’ın “Yani” adlı şarkısının klibinde oynadı.

2015 yılında oyuncu Kaan Turgut ile evlendi, Kasım 2017’de ayrıldı.

2016-2018 yılında yönetmenliğini Taylan Biraderlerin yaptığı, başrollerini Halit Ergenç, Bergüzar Gökçe Korel, Onur Saylak, Okan Yalabık gibi oyuncuların paylaştığı “Vatanım Sensin” dizisinde Yıldız karakterini canlandırdı. Bu dizide aldığı rol ile tanındı ve beğenildi.

2017 yılında başrollerinde Burak Özçivit, Murat Boz ve Leyla Feray gibi isimlerin rol aldığı “Kardeşim Benim 2” filmi ile kamera karşısına geçti.

2018 yılında yayınlanan, başrolünü Berk Cankat'la paylaştığı "Bir Deli Rüzgâr" dizisinde Gökçe karakterini canlandırdı.

İlk sezonu 24 Nisan 2020’de Netflix platformunda yayınlanan, senaryosu Meriç Acemi tarafından kaleme alınan, yönetmeliğini Ahmet Katıksız ve Deniz Yorulmazer’in birlikte yaptığı gençlik ve komedi-drama türündeki Türk internet dizisi “Aşk 101”de rol aldı. Dizinin 2. Sezonunda da ana kadroda olacağını duyurdu.

Kubilay Aka, Kaan Urgancıoğlu, Bade İşçil, Tuba Ünsal gibi isimlerle birlikte çalıştığı “Aşk 101” isimli dizide Öğretmen Burcu karakterini canlandırdı.

2020 yılında senaryosunu Özcan Deniz’in yazdığı “Kral” adlı dizide Özcan Deniz, Burak Deniz, Neslihan Yeldan, Gökhan Mete ile birlikte rol aldı.  Yine 2020 yılında Tunç Şahin’in yönetmenliğini yaptığı “İnsanlar İkiye Ayrılır” adlı filmde başrolde oynadı.

Ekim 2020’de yaptığı bir açıklamada, hayalinin Ortadoğu’da geçen hikâyede bir mültecinin hikâyesini oynamak olduğunu açıkladı. Oradaki insanların yaralarına bir parça olsun, merhem olmanın ya da bakış açısını değiştirebilmenin yine hayalleri arasında yer aldığını ifade etti.

2021 yılında TV8’in çok izlenen dizisi olan “Kırmızı Oda”da Nazlı karakteriyle yer aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.