1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Mehmet Ay, Atilla Menevşe'yi ziyaret etti
Mehmet Ay, Atilla Menevşe'yi ziyaret etti

Mehmet Ay, Atilla Menevşe'yi ziyaret etti

Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay ATO Başkanı Atilla Menevşe'ye iade-i ziyarette bulundu

A+A-

Göreve geldiği günden bu yana Adana’yı bütünleştirme adına kamuoyunun yakından tanıdığı isimleri ve kurumları ziyaret eden AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay’ın bu günkü durağı Adana Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe oldu.

Atila Menevşe yaptığı konuşmada, “Adana Ticaret Odası olarak yerel yönetimlerimizle yakaladığımız birlikteliği ve sinerjiyi Adanamız için seferber etmekteyiz. Bizim önceliğimiz üyelerimizin sorunları ve ekonomimizin hep güçlü olması. Bu önceliklerimizi hayata geçirmek için siyasi partilerin temsilcileri ile iş birliğimiz büyük önem arz ediyor. ATO yönetimi olarak bu vesileyle yeniden Mehmet Ay başkanımıza görevinin hayırlı, başarılarının daim olmasını diliyoruz” dedi.

82628109-2906455219398509-9202460992141787136-n.jpg

Başkan Mehmet Ay da "Şehrimizi ekonomik anlamda iyi bir yere bir yere getirmek için sayın bakanlarımız ve milletvekillerimizin destekleri ile odalarımızla istişare ederek üreten Adana, istihdam sağlayan bir Adana için üzerimize düşenin fazlasını yapacağız " dedi.

ATO yönetimi Mehmet Ay'ı tam kadro karşılarken, başkan Ay'a il başkan yardımcısı Faruk Aytek ve başkan danışmanı Abdurrahman Yeşiltaş eşlik etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.