1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Mehmet Ay'dan Tapu töreni eleştirisi!
Mehmet Ay'dan Tapu töreni eleştirisi!

Mehmet Ay'dan Tapu töreni eleştirisi!

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Çukurova Belediyesi'nin 5 Ocak'ta düzenleyeceği tapu töreni ile ilgili açıklamada bulundu

A+A-

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Çukurova Belediyesi'nin düzenleyeceği 5 Ocak tapu töreni ile ilgili konuştu.

Başkan Ay, belediyenin tapu dağıtım yetkisinin olmadığını, kamuoyuna yalan söylendiğini ve Çukurova Belediyesi bu yanlıştan bir an önce dönmesi gerektiğini ifade etti.

İşte Başkan Ay'ın, twitter hesabından yaptığı açıklama;

1) Çukurova Kabasakal-Şambayat Bölgesindeki İmar Tapuları 3194 sy imar kanun 18. md. gereğince yeniden uygulamaya alınmış, Çukurova Tapu Müdürlüğü tarafından tamamlanmış ve 03/01/2020 tarihinden itibaren tapular hak sahiplerine Tapu Müdürlüğünce ücretsiz dağıtılmaya başlanmıştır.

2) Hal böyleyken Çukurova Belediyesi’nin CHP Genel Başkanı Sn. Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla “Tapu Dağıtım Töreni” düzenlemesi abesle iştigaldir. Son derece yakışıksız bir durumdur. Böyle bir yetkileri olmamasına rağmen bu şekilde hareket ederek kamuoyuna yalan söylemektedirler.

3) Çukurova Tapu Müdürlüğü’nden ücretsiz bir şekilde tapularını alan vatandaşlarımızı çağırarak, tapularını ellerinden alıp bir törenle tekrar kendilerine verecek olmak, Çukurova Belediyesi’nde “bir tiyatro gösterisi sahnelendi” dedirtecektir.

4) Elbette vatandaşlarımızın problemini çözen hangi belediyemiz olursa olsun, teşekkür ederiz. Fakat yalan yanlış beyanlarla vatandaşlarımızı yanıltanlara da asla müsaade etmeyiz.

5) Çukurova Tapu Müdürlüğü’nden ücretsiz bir şekilde tapularını alan hemşehrilerimize hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Çukurova Belediyesi bu yanlıştan bir an önce dönmelidir. Aksi takdirde vatandaşlarımızı da kullanarak büyük bir yanlışa imza atmış olacaklar.

ay1.PNGay2.PNGay3.PNGay4.PNG

ay5.PNG

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.