1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Valilikten Çukurova Belediyesi'ne 'adrese teslim' gönderme!
Valilikten Çukurova Belediyesi'ne 'adrese teslim' gönderme!

Valilikten Çukurova Belediyesi'ne 'adrese teslim' gönderme!

Çukurova Belediyesi'nin 5 Ocak'ta düzenleyeceği tapu dağıtım töreni ile ilgili Adana Valiliği'nden yazılı açıklama geldi

A+A-

Çukurova Belediyesi'nin günler öncesinden duyurusunu yaptığı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla tören düzenleyeceği organizasyon her geçen saat yeni bir gelişme ile skandal bir boyut almaya başlıyor.

Çukurova sokaklarında gerek afiş çalışması gerekse sosyal medya mecralarından Çukurova Belediyesi'nce  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağını duyurmasına rağmen ani bir kararla Kemal Kılıçdaroğlu’nun gelmeyeceği öğrenildi. Kılıçdaroğlu’nun neden gelmediği sorusu hala geçerliliğini korurken konuyla alakalı Adana Valiliği’nden sürpriz bir açıklama yapıldı.

Adana Valiliği sıradan açıklamalarının dışına çıkarak yarın Çukurova Belediyesi'nin konser düzenleyerek tapuda dağıtılacağını beyan eden açıklamalarına cevap niteliğinde tüm basın kuruluşlarına bir açıklama geçti. Yapılan açıklamada Çukurova Belediyesinin ismi hiç zikredilmezken, yeni çıkan tapuların Çukurova Tapu Müdürlüğü'ne müracaatı yapılması halinde tapularını vereceği duyuruldu.

Açıklamada Çukurova Belediyesi'nin bu kadar sahiplenmesine karşın Çukurova Belediyesi'nin ismini hiç geçmemesi Valiliğin olan bitene tepkisi olarak yorumlandı.

Adana Valiliği'nin basın açıklaması;

Çukurova Tapu Müdürlüğünün Kabasakal-Şambayat Bölgesindeki İmar Tapuları Hakkındaki Basın Bülteni

İlimiz Çukurova ilçesi; Kabasakal, Çakalkuyusu, Kireçocağı ve Şambayadı Mahallelerini kapsayan toplam 9.410 dekarlık alanda 1998 yılında yapılan ve mahkemece iptal edilen imar uygulaması 3194 sayılı imar kanunun 18. maddesi gereğince yeniden uygulamaya alınmış olup, Çukurova Tapu Müdürlüğü tarafından 27/12/2019 tarihi itibarı ile tamamlanmış ve müdürlüğümüzde 03/01/2020 tarihinden itibaren tapular hak sahiplerine ücretsiz olarak dağıtılmaya başlanmıştır. Tapu sahipleri, kimlik bilgileri ile birlikte Çukurova Tapu Müdürlüğüne müracaatları halinde tapularını alacaklardır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum