1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Mehmet Güven kapılarını kucuksaat.com'a açtı
Mehmet Güven kapılarını kucuksaat.com'a açtı

Mehmet Güven kapılarını kucuksaat.com'a açtı

Kucuksaat.com Kurucusu Taner Talaş'ın Mehmet Güven'le yaptığı röportaj

A+A-

Adana kamuoyunun son günlerde en çok tartışılan ismi Mehmet Güven’in, Adana’nın Yumurtalık ilçesi Yeşilköy Mahallesi’nde yaptırmış olduğu sosyal tesisler, kurmuş olduğu spor kulübü ve Mehdi odaklı vermiş olduğu vaazlar bir anda Adana gündeminden çıkıp, ulusal gündemin tartışılan konusu haline geldi.

rop-2.png

Mehmet Güven’e, Arap Alevi inancına sahip insanlar başta olmak üzere Karataş ve Yumurtalık’ın değişik köylerinden binlerce insanın inandığını biliyoruz.

rop-5.png

Kendisi hakkında ciddi spekülasyonlar gerek sosyal medyada gerekse Adana basınında havada uçuşurken, konuyu yerinde görmeye ve meselenin muhatabını dinlemeye karar verdik.

rop-6.png

Kucuksaat.com ekibi olarak, bir nebze içimizde olan tedirginlikle birlikte Yeşilköy Mahallesine ulaştığımızda çok ciddi bir tesis, yüzlerce öğrencinin spor yaptığı bir kompleks, ciddi emek verilmiş bir organizasyonla karşılaştık.

rop-7.png

Mehmet Güven ile birlikte gezdiğimiz her yeri fotoğrafladık ama bunun yeterli olmayacağına kanaat getirerek bir de yaklaşık bir saatlik röportaj yaptık.

rop-8.png

Tüm soruları sorduğumuzu iddia edemeyiz ama kamuoyunun merak ettiği birçok konuyu Kapılarını kucuksaat.com’a açan Mehmet Güven’e direkt sorma fırsatı bulduk.

rop-9.pngTabi ki cevaplarını aldık kendi yorumlarımız saklı kalmak kaydıyla bugün röportajımızı içeren videoyu okuyucularımızın ve izleyicilerimizin takdirine sunduk.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum