1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Menevşe: İstifa etmeye hazırım!
Menevşe: İstifa etmeye hazırım!

Menevşe: İstifa etmeye hazırım!

ATO Başkanlığına aday olmak isteyenler de adaylığını açıklasınlar

A+A-

İlk kez kucuksaat.com'un gündeme getirdiği ve son bir haftanın değişmez gündemi haline gelen ATO Meclisi'ndeki akaryakıt istasyonu-kız yurdu tartışmalarına taraflar beyanatlar vererek meseleye şeffaflık getirmeye çalıştılar.

Bugün kucuksaat.com olarak, ATO Meclis gündemine getirilen akaryakıt istasyonu istasyonu isteğine, öncelikle destek veren sonrasında çekimser kalan ve sessizliğini koruyan ATO Başkanı Atilla Menevşe'ye açıklamada bulunması için çağrıda bulunmuştuk. Haberi okumak için tıklayınız

Sessizliği ile tanınan ATO Başkanı Menevşe, sessizliğini kucuksaat.com'a bozdu.

UZLAŞI KÜLTÜRÜNÜN GEREĞİNİ YAPTIM

Kucuksaat.com'a konuşan Menevşe, halisane niyetlerle akaryakıt istasyonu teklifi tabi ki benim onayımla meclis gündemine geldi. Meclise getirmeden AK Parti ve MHP il başkanlarını ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı ziyaret ettik. Bu ziyaretleri bilgilenme amaçlı yaptık, herhangi bir söz vermediler. 

Ancak, mecliste beklemediğimiz bir tepki ile karşılaştık. Ciddi bir kargaşa oluştu. 30-40 kişinin içerisinde olduğu bir arbede meydana geldi. Meclis başkanı maalesef oylamayı iyi yönetemedi. ATO Başkanı olarak benim de bu manzara içime sinmedi. Önümüzdeki günler ve aylarda daha önemli kararları hep birlikte alabilmek için uzlaşı kültürünün gereğini yaparak, kendi görüşümden de feragat ederek çekimser kaldım. Hatta geri çekilmesini sağladım. Bu karardan da asla pişman değilim. Çünkü sükuneti sağladık. Şuanki durumun ziyadesiyle iyi olduğuna inanıyorum. 

TÜM YÖNETİM İSTİFA ETSİN!

Bu manzaradan dolayı beni suçlayıp, zaaf oluştuğunu iddia edenlere saygı duyuyorum. Ben ATO'nun 3 sene daha başkanıyım. Ancak güven oylaması isteniyorsa tüm yönetimi yedekleriyle birlikte istifaya davet ediyor. Bu durumda şahsımın da istifa edeceğini kucuksaat.com aracılığıyla ilan ediyorum. 

Bu arada ATO Başkanlığına niyeti olanlar da lütfen aday olsunlar, ben de yeniden aday olayım. O zaman tüm tartışmalar son bulacaktır. Böylece güven oylamasını da gerçekleştirmiş oluruz. Şuan bu teklifi yönetime bildirdim. Onların kararını bekliyorum.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum