1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. MHP Yüreğir’de Ayhan Bulan güven tazeledi
MHP Yüreğir’de Ayhan Bulan güven tazeledi

MHP Yüreğir’de Ayhan Bulan güven tazeledi

MHP Yüreğir İlçe Başkanlığının 15. Olağan Kongresi’nde tek aday olarak seçime giren mevcut İlçe Başkanı Ayhan Bulan, yeniden göreve seçildi.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi Yüreğir İlçe Başkanlığının 15. Olağan Kongresi, teşkilat mensupları ve partililerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Resim

MHP Adana İl Başkanı Hakan Yıldırım’ın partililerin karşılamasıyla salona gelmesinin ardından başlayan kongrenin divan başkanlığını, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İzgioğlu yaptı.

Kongrede konuşan İzgioğlu ile İl Başkanı Hakan Yıldırım, parti teşkilatının yeni dönem çalışmalarına ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Konuşmalarda, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin milli birlik ve beraberliğe yönelik mesajlarının önemine vurgu yapıldı.

Resim

Türkiye’nin huzuru, devletin bekası ve milletin geleceği için siyasi çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği belirtilirken, teşkilatların da aynı sorumluluk anlayışıyla faaliyetlerine devam edeceği ifade edildi.

Tek aday olarak seçime katılan mevcut İlçe Başkanı Ayhan Bulan, delegelerin desteğini alarak yeniden MHP Yüreğir İlçe Başkanlığı görevine seçildi.

Resim

Kongre, yeni dönemin MHP teşkilatına, Yüreğir’e ve Türkiye’ye hayırlı olması temennilerinin ardından sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.