1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Niang'a baba engeli
Niang'a baba engeli

Niang'a baba engeli

Konyaspor yönetimi forvet mevkisi için Adana Demirspor’dan M’Baye Niang ile el sıkıştı. Senegal asıllı Fransız golcü, Türkiye’de kalmasına sıcak bakmayan babasını ikna ederse yeşil-beyazlı kulüple sözleşme imzalayacak.

A+A-

Süper Lig’de düşme hattında yer alan ve bu konumundan kurtulmak isteyen TÜMOSAN Konyaspor’da kadronun güçlendirilmesi adına çalışmalar devam ederken, forvet ve stoper mevkileri için sıcak saatler yaşanıyor. Eldeki mevcut forvet hattının yeterli olmaması ve Calvo’nun ayrılığı sonrası Adil Demirbağ’ın sakatlanması üzerine önceliği golcü ve stoper transferlerine veren yeşil-beyazlı yönetim, Adana Demirspor’da forma giyen Senegal asıllı Fransız futbolcu M’Baye Niang ile prensip anlaşmasına vardı. Ancak, hem Niang hem de Adana Demirspor ile el sıkışan Konyaspor yönetimi, futbolcunun babasına takıldı. Yeni Meram Gazetesi Spor Müdürü Hüseyin Turgut’un haberine göre Adana Demirspor’da yaşanan maddi sıkıntılardan ötürü maaş alamayan Niang’ın babası, oğlunun futbol kariyerine Türkiye’de devam etmesine sıcak bakmadığı ifade edildi.

Adana Demirspor formasıyla sezonun ilk bölümünde oynadığı 16 maçta; 8 gol ve 1 asistlik katkı sağlayan Niang’ın şu an Fransa’da olduğu ve babasıyla bir görüşme yapacağı öğrenildi. Fransız futbolcunun Konyaspor’da oynamak istediğini babasına ileteceğini ve ikna etmesi halinde kısa sürede Türkiye’ye gelerek yeşil-beyazlı kulüple sözleşme imzalayacağı ifade edildi. Bu transferin kısa sürede olumlu veya olumsuz sonuçlanması beklenirken, Konyaspor yönetimi Niang transferinin olumsuz sonuçlanma ihtimalini de göz önünde tutarak listedeki diğer forvet adaylarıyla da görüşmelerini sürdürdüğü bildirildi. Konyaspor yönetimi, forvet takviyesinin yanı sıra stoper konusunda da 2 yabancı futbolcuyla dirsek teması halinde.

Konyaspor yönetiminin 2 yabancı futbolcuyla şu an masada olduğu öğrenilirken, alınacak stoperlerden birisinin Calvo’nun yerine sol ayaklı direkt 11’de oynayacağı, diğerinin ise yedek kulübesini güçlendirmek adına transfer edileceği ifade edildi. Stoper takviyelerinin Gaziantep FK maçı öncesinde açıklanması için yoğun bir uğraş verildiği de gelen bilgiler arasında. Ayrıca yeşil-beyazlı temsilcimizde, forvet ve stoper takviyesinin yanı sıra kanat ve 10 numara mevkileri için de çalışmalar yapıldığı, ancak şu ana kadar yapılan görüşmeler sonucunda henüz bu transferlerde son aşamaya gelinemediği öğrenildi. Ligde galibiyete hasret kalan ve düşme hattına demir atan Konyaspor’da, yönetim de bir an önce takımı ayağa kaldırmak adına transferleri tamamlamak istediği, ancak çeşitli sebeplerden ve futbolcu piyasasının yüksek olmasından ötürü imzaların geciktiği ifade edildi. 

Kaynak: yenimeram.com.tr

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.