1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Oğuz Şahin CHP'den milletvekili aday adayı
Oğuz Şahin CHP'den milletvekili aday adayı

Oğuz Şahin CHP'den milletvekili aday adayı

Adana’nın genç politikacılarından, Kent, Çevre, Yerel Yönetimler Uzmanı Oğuz Şahin CHP’den milletvekilliği aday adayı olmak için başvurusunu yaptı.

A+A-

14 Mayıs’ta 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekili seçimi için, aylardır çalışma yürütenlerden bazıları ön seçim yapılmaması nedeniyle adaylıktan uzak dururken, yine köyleri, mahalleleri gezen, halkın sorunlarını dinleyen bazı isimler de aday adaylığı başvurularını yapmaya başladı.

Çalışmalarına aylar öncesinden başlayan son zamanlarda yaşanan yüzyılın yıkımı nedeniyle oluşan sıkıntıların yaşandığı yerlerde yurttaşları yalnız bırakmayan, çeşitli yerlerde arama-kurtarma ekipleri arasında yer alan Oğuz Şahin, adaylık başvurusu sonrasında "CHP Adana Milletvekili olmak için resmi başvuruda bulundum. Ülkemize ve Milletimize hayırlı olsun. Sesimizin yüksekliği, milletimizden aldığımız destekle daha da artacak ve milletimizin menfaatine yapılacak her işin destekçisi olacağıma ve en iyi şekilde hizmet edeceğime söz veriyorum. 
Cumhuriyet Halk partisi ile  2023 seçimlerinde milletimizin takdirini fazlası ile göreceğiz."
dedi.

“Yeşil Yeni Düzen” isimli akademik araştırma kitabının yazarı olan Şahin, çevrecilik konusunda çeşitli çalışmaları bulunuyor.

Kaynak: olaynet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.