1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Özyürek'ten kurban derisi teşekkürü
Özyürek'ten kurban derisi teşekkürü

Özyürek'ten kurban derisi teşekkürü

Türk Hava Kurumu Adana Şube Başkanı Talat Özyürek, kurban bayramında THK'ya bağışlanan kurban derileri ile ilgili bir teşekkür mesajı yayınladı.

A+A-

Özyürek'in teşekkür mesajı:

95 yıllık kuruluş olan Türk Hava Kurumu, halkımızın desteği ile günden güne güçlenerek varlığını devam ettirmektedir. Başta Milli Savunmamızın temeli olan Havacılığın gelişmesine katkı yapan kurumumuz ayrıca, havacılık bilincini geliştirmek için ulusal ve uluslararası düzeyde çalışmalar yapmaktadır.

THK, sahip olduğu bu gücü hamiyetperver halkımızdan almaktadır.

Kurumumuzun geleneksel gelir kaynağı Mübarek Ramazan ayında fitre ve zekatlar ile Kurban Bayramları'nda yapılan kurban derisi bağışlarıdır.

 

2019 yılı Kurban Bayramında halkımızın bağışladığı kurban derisi sayısı, geçen yıl 8.400 olan bağışa oranla %81 artarak 15.215 adete yükselmiştir.

THK Yönetim Kurulu olarak, göreve geldiğimiz günden bu güne kadar, yapılan bütün faaliyetlerde olumlu artışlar sağlanmıştır. Bu artışların nedeni yoğun çalışmalarımızın yanı sıra, halkımızın THK faaliyetlerini daha iyi anlama ve sahip çıkma olgusu yatmaktadır.

Halkımızın Türk Hava Kurumu'nu tanıması ve çalışmalarından haberdar olması, teveccühlerinin yoğun olarak yönlenmesine neden olmuştur.

THK Adana Şubesinin böyle onurlu bir başarıya ulaşmasını sağlayan, başta hamiyetperver ve duyarlı Adana halkı olmak üzere;

Bütün varlığıyla yanımızsa olduğunu hissettiren ve desteklerini esirgemeyen Adana Büyükşehir belediye Başkanımız Zeydan Karalar'a ve çalışkan personeline,

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'ın şahsında Seyhan Belediyesine

Adana Orman Bölge Müdürü İsmet Erol'a ve personeline,

Mahalle muhtarlarımıza,

Şube kurullarımız ve saymanımıza, 

Cefakâr THK Adana Şubesi Genç Kanat Üyelerine,

Deri toplama işinde görev alan bütün kardeşlerimize, Şahsım ve Yönetim Kurulum adına teşekkür ediyorum.

affe3817-5bb9-4784-8f9d-ca1c1af78d61.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.