1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Remzi Durak İnşaat çinkoları kaldırdı: Yeni sürpriz sınır ağaçları oldu
Remzi Durak İnşaat çinkoları kaldırdı: Yeni sürpriz sınır ağaçları oldu

Remzi Durak İnşaat çinkoları kaldırdı: Yeni sürpriz sınır ağaçları oldu

Uzun süren inşaat sonrası, kaldırımı ortadan bölen bodur çam ağaçları ve demirden koruma kafesi görenleri şaşırttı

A+A-

Adana'nın Çukurova ilçesi Turgut Özal Bulvarı üzerine müteahhit Remzi Durak tarafından yapılan, yapımı yaklaşık 3 yıl süren inşaat sona erdi.

29068.png

Kucuksaat.com olarak inşaatın bitmesine rağmen kaldırım üzerine bariyer niteliğinde konulan çinkoların kaldırılması ve çinkolardan dolayı oluşan kaldırım işgalini birçok kez gündeme getirmiş, belediye yetkililerini göreve davet etmiştik.

rd2.jpeg

Bina önünde bulunan çinkoların kaldırılmasıyla birlikte yeni bir sürpriz ortaya çıktı.

rd1.jpeg

İnşaat arsasının 5 metre geriye çekilmesiyle birlikte büyükşehir belediyesine ait kaldırım genişlerken, çinkoların tam kaldırıldığı noktaya bodur çam ağaçlarının dikildiği ve ağaçların etrafının demir korkuluklarla çevrilmesi tepkilere neden oldu.

rd3.jpeg

Kucuksaat.com'un yaptığı araştırmalar sonucunda; büyükşehir belediyesi kaynaklarından elde edilen bilgilere göre, ekilen bodur çam ağaçlarından itibaren alanın binaya ait olduğu, müteahhit Remzi Durak'ın bahse konu alanı kamuoyuna/kaldırıma bırakmadığı öğrenildi.

rd4.jpeg

Ancak Remzi Durak Müteahhitlik firmasının kamuoyundan gelecek tepkilerden çekindikleri ve bina önünde oluşacak çirkin görüntü nedeniyle belediyeyle yapılan görüşmeler neticesinde orta yol bulunduğu ve böyle bir çözüme gidildiği bilgisine ulaşıldı.

rd5.jpeg

Adana'da çok sayıda inşaat projesi tamamlayan ve çok sayıda değerli araziye sahip olan Remzi Durak'ın kaldırım üzerinde bulunan alanı kamuya terk etmemesi, Adana kamuoyunda yadırganarak karşılandı.

rd6.jpeg

26384.png

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.