1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. SANKON Akdeniz Bölge Başkanlığına Dilek Cankoy atandı
SANKON Akdeniz Bölge Başkanlığına Dilek Cankoy atandı

SANKON Akdeniz Bölge Başkanlığına Dilek Cankoy atandı

SANKON yoluna emin adımlarla devam ediyor

A+A-

Sanayici İş kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Adana'dan sonra Akdeniz Bölgesine açılıyor.

Konu ile ilgili SANKON'dan yapılan açıklama şu şekilde:

SANKON Türkiye’nin en büyük   ekonomik sivil toplum kuruluşudur. Bünyesinde her sektörden yatırımcılar, sanayiciler, iş kadınları ve iş adamları bulunmaktadır. Genel Başkanı, İş Adamı Ferudun Cevahiroğlu’ dur. Cevahiroğlu 18.08.2019 tarihinde SANKON olağanüstü genel kurulunda oybirliği ile SANKON Genel Başkanlığa seçilmiştir. Cevahiroğlu’nun başkanlığında kurulan yeni yönetim kurulu tüm bölge ve illerde yeniden teşkilatlanmaya geçerek Marmara Bölge Başkanlığına Murat Ekşi  , Karadeniz Bölge Başkanlığına Rahmi Çırak ,  Doğu Anadolu Bölge Başkanlığına Necmi Bucak, Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanlığına Halil Tutak, Akdeniz Bölge Başkanlığına  Dilek Cankoy, İç Anadolu Bölge Başkanlığına Sadık Büyükkarakurt, Ege Bölge Başkanlığına Süleyman Özaydın atamaları gerçekleştirilmiş olup , 2019 yılının sonuna kadar tüm bölge başkanları il başkanlarını atayarak yönetim kadrolarıyla birlikte SANKON’un ülke ve dünya çapında çalışmalarını sürdürme gayreti içinde olacaklardır. 

          SANKON Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin destek ve katkıları ile Arap devletleri, Afrika devletleri, Orta Asya Türk devletleri, Balkan devletleri ve Avrupa devletleri olmak üzere   100 devlet ile temsilcilikleri bulunan   ve bu temsilcilikleri aracılığı ile bu devletler arasında   ekonomik ticari ithalat ve ihracat   ilişkilerine katkı sağlayan bir ekonomik sivil toplum kuruluşudur. Sankon bu ülkelerde   devletler arası ve   sanayi odaları ve sivil toplum kuruluşları ile hükümetlerin bilgisi dahilinde iş protokolleri imzalamış ve Ankara da uluslararası    ekonomik iş birliği konferansları yapmıştır. 

Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu amacı; Kadınları ve Erkekleri toplumun her alanında görünür, etkili ve yetkili hale getirmek. İş ve meslekleri ile ilgili konularda gelişmelerine katkı sağlamak. İş dünyasın da kadın ve erkek eşitliği dengesini korumak, ulusal ve uluslararası camiada iş kadınları ve iş adamlarının eşit şartlar altında rekabetlerini dengelemek, iş kadınları ve iş adamlarının uluslararası camiada yatırımlar yapmalarının önünü açmaktır.

Adana’da SANKON Adana ilimizde SANKON Akdeniz Bölge Başkanlığına İş Kadını Dilek CANKOY atanmasıyla yoluna devam etmektedir. Akdeniz Bölge Başkanlığının sorumlu olduğu iller sırasıyla Antalya, Isparta, Burdur, Mersin, Adana, Osmaniye, Hatay ve Kahramanmaraş’tır. Bölge Başkanlığı yönetimi Adana ili üzerinden yürütülecek olup geçtiğim hafta Adana İl Başkanlığına Deniz Peyzaj ve Deniz Catering firmalarının sahibi Vahide Yuntar, İl Başkan yardımcılığına İş Adamı Bekir Koçpınar atanmıştır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum