1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Sarıçam’da kurban satış ve kesim alanları belirlendi
Sarıçam’da kurban satış ve kesim alanları belirlendi

Sarıçam’da kurban satış ve kesim alanları belirlendi

3 ayrı satış ve 1 kesim yeri hazırlandı

A+A-

Sarıçam Belediyesi, yaklaşan kurban bayramı nedeniyle Zabıta Müdürlüğünün yaptığı çalışmalar sonucunda kurbanlık satış ve kesim alanlarını belirledi.

Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Başkan Bilal Uludağ’ın bilgisi doğrultusunda yaptıkları çalışmalar sonucunda her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı öncesi belediye olarak bütün önlemlerin alındığı ve 3 ayrı yerde kurban satış ve 1 yerde de kesim alanının oluşturulduğunu ifade ettiler. Zabıta Müdürü Mahmut Karan, ekiplerinin belirlenen noktalarda titiz bir çalışma sonucunda satış yerlerinin çizimlerinin gerçekleştirdiklerini ifade etti.

NÖBETÇİ BİRİMLER ÇALIŞACAK

Bayram süresince nöbetçi birimlerin vatandaşların hizmeti için çalışacaklarını söyleyen Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, kurban kesiminin önemli ibadetlerden biri olduğuna dikkat çekerek,” Kurban ibadetin nasıl ve ne şekilde yapılacağı, dinimizce anlatılmıştır. Bizlerde Zabıta ekiplerimizin yaptığı çalışmalar sonucunda bu yönde gerekli tüm tedbirleri aldık. İlçemizde 3 ayrı kurban satış noktası ve 1 de kapalı alanda kesim yeri belirlendi.”dedi.


Başkan Uludağ, Sarıçam ilçesinde 3 ayrı yerde belirlenen kurban satış yerlerinin ise, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi kanal üzerindeki havuzun olduğu bölge, Orhangazi Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı ve Gültepe Mahallesi Çatalan Caddesinde, kesim yerinin ise Orhangazi mahallesinde olacağını bildirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.