1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Sasa neden düştü? SASA hisse senedinin piyasa değeri ne oldu?
Sasa neden düştü? SASA hisse senedinin piyasa değeri ne oldu?

Sasa neden düştü? SASA hisse senedinin piyasa değeri ne oldu?

Borsa İstanbul’da günün ilk saatinde endeks %5’i bulan düşüşle 4.446 puana kadar geriledi. Düşüşün etkisiyle birçok hisse için devre kesici uygulandı. Peki, SASA düştü mü, neden düştü?

A+A-

Borsa İstanbul açılışında sert düşüşler yaşanırken devre kesici uygulamasının ardından BIST’te toparlanma gözlemlenirken yatırımcılar SASA neden düştü? Sorusuna yanıt aramaya başladı.

Sasa neden düştü?

BIST 100'de HEKTS ise birlikte SASA ve SMRTG, taban fiyatına kadar düşerek endekste en çok kaybettiren ilk 3 hisse oldu.

SASA Polyester hisse senedi bu sabah da taban oldu.  Hisse senedinin piyasa değeri tam 24 saatte 65 milyar lira düşerek 340 milyar liraya geriledi. Hisse senedindeki bu düşüş ile SASA’nın değer kaybı yüzde 20’ye ulaştı. 2 tabana rağmen hisse senedi halen son bir yılda yüzde 804 primli işlem görüyor.

HEKTS hissesi taban fiyatına geriledi ve 46,15 TL'ye düştü. Açılış sonrası sert düşüş gören hisse için sürekli işleme ara verilip tek fiyattan emir toplanmaya başladı.

Oyak Gıda ve Tarım Holding HEKTS hisse satışı hakkında bilgi verdi.

Yapılan açıklamada bir önceki gün Hektaş Ticaret T.A.Ş. payları ile ilgili olarak 50,40 - 51,25 TL fiyat aralığından 33.166.378 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi gerçekleştirildiği bilgisi paylaşıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.