1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Şehremini Kocaispir Yüreğirli hayvanları da unutmadı
Şehremini Kocaispir Yüreğirli hayvanları da unutmadı

Şehremini Kocaispir Yüreğirli hayvanları da unutmadı

Yüreğir Şehremini Fatih Mehmet Kocaispir, sadece Yüreğirlilerin değil öteki can(lı)ların da yüreğine dokunuyor... Yüksel Mert'in haberi

A+A-

Hayvanları gördüğü her yerde  yapmacıklı ve şova dayalı hareketlerden ısrarla kaçınan, samimi olarak onlara yardımcı olan Şehremini, şimdilerde yeni, ÖRNEK bir proje üzerinde çalışıyor. 

Sokak hayvanlarına mama dağıtımını  aralıksız yap(tır)an Başkan Kocaispir şimdilerde mamalık ve suluk üretimine başladı.
 
AĞAÇ DALI İLE GÜRLER

Ekip arkadaşlarınıda bu konuya ikna ederek ciddi bir işe imza atan Şehremini  KOCAİSPİR; hayvanlara suluk ve mamalık üretmeye başlayan Yüreğir Belediyesi’ndeki çalışmalara bizzat katılarak motivasyonunu kristalleştiriyor

ÜRETİM BAŞLADI

Şu an kısıtlı imkânlarla ayda 30 sayısına ulaştıklarını açıklayan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih MehmetKOCAİSPİR: “Sokaktaki hayvanları unutmamamız lazım. Şu an ayda 30 adet ürettiğimiz suluk ve mamalıkların en kısa sürede sayılarını yükselteceğiz. 

Yüreğirdeki tüm parklara bunları yerleştirmeyi hedefliyoruz.   

Sokakta yaşayan hayvanlara sahiplenmek adına üzerimize düşeni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceği” diyor.

YUNUS GÖNÜLLÜ BAŞKANA MERTÇE TEŞEKKÜR 

YÜREĞİR’Lİ bütün canların kendisine emanet edildiğinin bilincinde olan, Kedi Kısırlaştırma Tedavi Merkezi’nin de en kısa sürede faaliyete geçeceğini söyleyen Koca Yunusun Yolunu yol edinen: “ Biz gelmedik davi için, Bizim işimiz Sevgi için, Gönüller yıkmaya değil, Gönüller yapmaya geldik..” diyen Yunus Gönüllü Başkanı Tebrik ediyor. Bu ÖRNEK davranışından dolayı MERTÇE kutluyorum. 

Haber: Yüksel Mert

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.