1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Selahattin Aydoğdu’ya bir yumruk,bir tokat attım
Selahattin Aydoğdu’ya bir yumruk,bir tokat attım

Selahattin Aydoğdu’ya bir yumruk,bir tokat attım

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, işletmeci Selahattin Aydoğdu ile arasında geçen olayla ilgili ifade verdi

A+A-

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, İzmir'de bir kebapçıda tartıştığı Selahattin Aydoğdu'yu darp ettiği yönünde ifade verdi.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, Fatih Terim ile işletmeci Selahattin Aydoğdu arasında yaşanan olayla ilgili savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı.

İki damadının "silahla basit yaralama" suçundan ceza almasının istendiği davada tanık olarak dinlenen Fatih Terim, ifadesinde şunları kaydetti:

Olay günü Bodrum'da bulunan yazlığımda tatildeydim. Selahattin Aydoğdu'nun damadıma ve kızıma yönelik tacizlerini duyunca kendisini aradım. Benimle hakaret içerikli konuşup telefonu kapattı. Ben de yanıma iki damadımı ve şoförümü alarak İzmir'e gittim. 

İfadesinde Selahattin Aydoğdu'nun mekanına gittiğini belirten Terim, yaşananları şöyle aktardı:

Kendisine önce bir yumruk, ardından da tokat attım. Daha sonra damatlarımla birlikte olay yerinden ayrıldım. Damatlarım kimseye vurmadı, aksine beni sakinleştirmeye çalıştılar.

İddianame kapsamında, Terim'in damatları Ahmet Baran Çetin ve Volkan Bahçekapılı hakkında iki kez "silahla basit yaralama", birer kez de "silahla kemik kırığı olacak şekilde yaralama", "mala zarar verme" ve "silahla yaralamaya teşebbüs" suçlarından ceza istenmişti.

Ne olmuştu?

İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı'da, teknik direktör Fatih Terim ile iş insanı Selahattin Aydoğdu arasında kavga yaşanmıştı.

2017'de Türkiye Futbol Direktörü olan Terim, damatları Ahmet Baran Çetin, Volkan Bahçekapılı ve özel korumanın Çeşme Alaçatı’daki kebapçıya gidip, mekanın sahibi Selahattin Aydoğdu’ya saldırdığı, daha sonra garsonların da karışmasıyla büyük bir kavganın yaşandığı aktarılmıştı.

Olayın ardından yaralandığını belirten Aydoğdu, hastaneden rapor alarak Terim'den şikayetçi olmuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.