1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Şenol Güneş’ten Montella açıklaması: “Adana’dan geldiği için yabancılık çekmedi”
Şenol Güneş’ten Montella açıklaması: “Adana’dan geldiği için yabancılık çekmedi”

Şenol Güneş’ten Montella açıklaması: “Adana’dan geldiği için yabancılık çekmedi”

Şenol Güneş, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella’nın Türkiye’yi ve Türk futbolunu yakından tanımasının önemli bir avantaj olduğunu söyledi.

A+A-

Tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş, A Milli Futbol Takımı’nın teknik direktörü Vincenzo Montella hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Montella’nın daha önce Adana Demirspor’da görev yaptığını hatırlatan Güneş, İtalyan çalıştırıcının Türkiye’ye uyum sağladığını ve oyuncularla iyi ilişkiler kurduğunu belirtti.

Güneş, “Montella, Adana Demirspor’u çalıştırdı ve uyum sağladı. Türkiye’yi tanıyor. Bana sorarsanız milli takımda yerli teknik direktör olmalı ama Montella bizden iyiyse o olsun. Türkiye için en iyi hoca şu anda Montella” dedi.

Montella’nın milli takımda başarılı olduğunu ifade eden Güneş, “Başarılı mı? Başarılı. Adana’dan geldiği için yabancılık çekmedi, oyuncularla arası iyi. Neden santrforsuz oynadı? Zaten hep böyle oynadı ve başarılı oldu” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.