Zeydan Karalar'dan ekmek genelgesine ilk yorum

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından üretilip satılan halk ekmek, ekmek genelgesi sonrasında satışa devam edebilecek mi?

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin açıkladığı ekmek genelgesi sonrasında kucuksaat.com'un "Ekmek genelgesi yayınlandı, Karalar şimdi ne yapacak? başlığıyla yayınladığı haber sonrasında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'dan haberimizle ilgili açıklamada bulundu.

Objektifa.com'a konuşan Zeydan Karalar, “Arkadaşlarımız konuyu inceliyor. Zaten hijyenik ortamda üretim yapıyoruz. Vatandaşa poşet içerisinde teslim ediyoruz. Zamanla yarışıyoruz. Maliyetinden vazgeçtik, takdir edersiniz ki 320 bin ekmeğin tek tek poşetlenmesi zaman sıkıntısını daha da sıkıntılı bir hale getirecektir. Bununla beraber genelgeyi irdeleyip, ne yapacağımızı ondan sonra belirlemekte fayda var” dedi.

GÜNDEM Haberleri

Kozan’da temizlik işçilerinden anlamlı bayramlaşma
Adana'da atlara eziyet ettiği iddia edilen 2 şüpheli gözaltına alındı
Kozan’da hayrat çeşmesine saldırı: Vatandaşlar tepki gösterdi
Pozantı’da taşkın tehlikesi: Menfezler temizlendi, ulaşım açıldı
Kozan’daki kazada hayatını kaybeden İlknur Anaç toprağa verildi