1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Servis sürücüsü iddialara yanıt verdi: "Öğrenciyi güzergah dışına çıkaramayız"
Servis sürücüsü iddialara yanıt verdi: "Öğrenciyi güzergah dışına çıkaramayız"

Servis sürücüsü iddialara yanıt verdi: "Öğrenciyi güzergah dışına çıkaramayız"

İddialar sonrasında o okulun servis sürücüsü kucuksaat.com'a konuştu

A+A-

Adana'da bir öğrenci velisinin, çocuğunun eğitim gördüğü okulda hizmet veren servis araçlarının çocuğuna hizmet vermediği iddialarını Kucuksaat.com, "Servisçiler beğenmedikleri güzergahtaki öğrenciyi almıyorlar" başlıklı haberle okuyucularına duyurmuştu.

27936.jpeg

Haberin yayınlanmasından sonra kucuksaat.com ihbar hattına ulaşan Ferhat Baykara İlköğretim Okulu servis sürücüsü Kerem Yılmazer, velinin iddialarına karşılık yeni iddialarda bulundu.

Kucuksaat.com'a açıklamalarda bulunan servis sürücüsü Yılmazer, bahse konu öğrencinin Toros Mahallesi'nde oturduğunu, okul çıkışında özel bir etüt merkezine gittiğini, öğrencinin gittiği etüt merkezinin servis güzergahının dışında olduğunu belirtti.

Bu durumun okul müdürü ve Adana Servisçiler Odası tarafından da bilindiğini söyleyen Yılmazer, "Güzergah dışına çıkmamız yönetmelikte belirtilen hususlarca yasak. Biz yönetmeliğe göre hareket ediyoruz. Servis ücretleri  konusunda da şunu vurgulamak isterim ki, UKOME'nin açıkladığı rakamların üstünde velilerden talep edilmiş bir ücret yoktur. Basın mensupları gelip servislerimizden hizmet alan velilerle de görüşebilirler. Bu konuda da şeffafız." açıklamasında bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.