
Seyhan Belediyesi halk oyunları ekibi bölge şampiyonu oldu
Seyhan Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, Adıyaman’da düzenlenen Türkiye Halk Oyunları Federasyonu bölge yarışmasında Yıldızlar kategorisinde grup birincisi oldu.
Seyhan Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından Adıyaman’da düzenlenen bölge yarışmasında önemli bir başarıya imza attı. Yıldızlar kategorisi düzenlemeli dalda sahne alan ekip, performansıyla grup birinciliği elde etti.
Başarının ardından ekip, Seyhan Belediye Başkan Vekili Hasibe Akkan’ı ziyaret ederek verilen destek için teşekkür etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada genç sporcular, elde ettikleri başarıyı paylaşırken Türkiye finallerinde de aynı performansı sürdürmeyi hedeflediklerini dile getirdi.
Ziyarette konuşan Hasibe Akkan, elde edilen başarının ilçe adına önemli bir gurur kaynağı olduğunu belirterek, “Seyhan Belediyemizin Halk Oyunları ekibi, Adıyaman’da düzenlenen yarışmada grup birincisi olarak hepimize büyük bir gurur yaşattı. Kültürümüzü yaşatan tüm evlatlarımızı kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Akkan, başarıda emeği geçen eğitmenlere ve katkı sunan herkese teşekkür ederek, ekibe Konya Akşehir’de düzenlenecek Türkiye finallerinde başarılar diledi. Ayrıca belediye olarak spora ve kültürel faaliyetlere verilen desteğin süreceğini vurguladı.
Bölge birinciliğiyle moral kazanan ekip, 25–27 Haziran tarihleri arasında Akşehir’de gerçekleştirilecek finallerde Seyhan’ı temsil etmeye hazırlanıyor.



HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.