1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Seyhan Belediyesi kiraya verecek! İşte ayrıntılar
Seyhan Belediyesi kiraya verecek! İşte ayrıntılar

Seyhan Belediyesi kiraya verecek! İşte ayrıntılar

Seyhan Belediyesi'nden Döşeme(Fatih) Mahallesi, Ziyapaşa Mahallesi, Gürselpaşa Mahallesi, Yeşilyurt, Pınar, Yeşiloba , Arslandamı, Gürselpaşa Mahallesi ve Küçükdikili mahallesinde yer alan 9 adet taşınmaz 3 yıl süreyle kiraya verilecek.

A+A-

Söz konusu taşınmazların en yüksek muhammen bedeli yıllık 114 bin TL olurken en düşüğü ise 10 bin TL oldu.

Taşınmazların kira ihalesi açık teklif usulüyle 17 Ağustos 2022 tarihinde saat 15:00'da yapılacak.

Adana Seyhan Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat. 9 adet taşınmaz iş yeri 3 yıl süreliğine kiraya verilecek.

SEYHAN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
İLAN

  1. Mülkiyeti Belediyemize ait Döşeme(Fatih) Mahallesi 10879 ada 2 nolu parsel üzerindeki, Fatih Sultan Mehmet parkı içerisinde bulunan 89,00m² Büfenin kullanım hakkının 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35/a maddesi uyarınca 3 yıl süre ile ihale edilmesi işi.
  2. Sorumluluğu Belediyemize ait Ziyapaşa Mahallesi, 67055 Sokak üzerindeki Ziyapaşa 2 Nolu Çocuk ve Dinlenme Parkı içerisinde bulunan 12,00m² Büfenin kullanım hakkının 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35/a maddesi uyarınca 3 yıl süre ile ihale edilmesi işi.
  3. Sorumluluğu Belediyemize ait Gürselpaşa Mahallesi 9 Nolu Çocuk ve dinlenme Parkı içerisinde bulunan 12,00m² Büfenin kullanım hakkının 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35/a maddesi uyarınca 3 yıl süre ile ihale edilmesi işi.
  4. Sorumluluğu Belediyemize ait Yeşilyurt Mahallesi 8 Nolu Çocuk ve Dinlenme Parkı içerisinde bulunan 15,00m² Büfenin kullanım hakkının 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35/a maddesi uyarınca 3 yıl süre ile ihale edilmesi işi.
  5. Sorumluluğu Belediyemize ait Pınar Mahallesi Tellidere Sokak ile Kıyıboyu kesişimindeki Pınar 5 Nolu Park içerisinde bulunan 12,00m² Büfenin kullanım hakkının 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35/a maddesi uyarınca 3 yıl süre ile ihale edilmesi işi.
  6. Sorumluluğu Belediyemize ait Yeşiloba Mahallesi 46212 Sokak ile 46180 Sokaklar arasında kalan Park içerisinde bulunan 12,00m² Büfenin kullanım hakkının 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35/a maddesi uyarınca 3 yıl süre ile ihale edilmesi işi.
  7. Mülkiyeti Belediyemize ait Arslandamı(Yeşiloba) Mahallesi 2948 ada 7 nolu parselde 450,00m² alanın kullanım hakkının 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35/a maddesi uyarınca 3 yıl süre ile ihale edilmesi işi.
  8. Gürselpaşa Mahallesi, Abidin Dino Bulvarı No:63 (92,00m²) ve No:65(54,00m²) adreslerinde bulunan kapalı alanların kullanım hakkı, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35/a maddesi uyarınca 3 yıl süre ile ihale edilmesi işi.
  9. Küçükdikili (söğütlü) Mahallesi 4189 ada 7 parsel üzerinde bulunan Belediye Hizmet Tesisi içerisinde (açık adrese göre; Söğütlü Mah. Şehitlik Cad. No:47/A Seyhan/ADANA) zemin katta bulunan 102,45m² kullanım alanlı kapalı alanın kullanım hakkı, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35/a maddesi uyarınca 3 yıl süre ile ihale edilmesi işi.

ekran-goruntusu-2022-08-04-095510.pngekran-goruntusu-2022-08-04-095533.png

 

1. İsteklilerin İhaleye Katılabilmesi için,
A) Gerçek Kişilerden İstenecek Belgeler;
a) Kanuni ikametgahı,
b) Türkiye'de tebligat için adres gösterilmesi,
c) Nüfus Cüzdan Sureti
d) Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınacak borcu yoktur belgesi,
e) Geçici Teminat Makbuzu (Aslı) veya 2886 sayılı Kanuna göre (mevduat veya katılım bankalarından alacakları) Süresiz Teminat Mektubu (Teminat Mektubunda; ihale tarihinin ve hangi ihale için verildiğini içeren bilgilerin ve ilgili banka şubesince verilen teminat mektupları toplamı ile aynı şubenin limitlerinin de yazılması zorunludur.
f) Şartname bedeli yatırdığına dair makbuz (Aslı)
g) Noter tasdikli imza sirküsü,
h) Kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından yada esnaf ve sanatkarlar odasından, ilk ilan veya ihale tarihi içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge, (varsa)
i) İhale tarihinden önceki 5 gün içerisinde alınmış adli sicil kaydı,
ı) İdarece Onaylanmış Şartname ve Sözleşme suretleri
j) İstekliler adına vekaleten iştirak ediyor ise istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekaletnameleri ile vekaleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri,
k) İstekli Ortak girişim ise Ortaklık Beyannamesi ve Ortaklık Sözleşmesinin ibrazı şarttır.
B) Tüzel Kişilerden İstenecek Belgeler;                                                                           
a) Yetki Belgesi,
b) Türkiye'de tebligat için adres gösterilmesi,
c) Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınacak borcu yoktur belgesi,
d) Geçici Teminat Makbuzu (Aslı) veya 2886 sayılı Kanuna göre (mevduat veya katılım bankalarından alacakları) Süresiz Teminat Mektubu (Teminat Mektubunda; ihale tarihinin ve hangi ihale için verildiğini içeren bilgilerin ve ilgili banka şubesince verilen teminat mektupları toplamı ile aynı şubenin limitlerinin de yazılması zorunludur,
e) Şartname bedeli yatırdığına dair makbuz (Aslı)
f) İhale tarihinden önceki 5 gün içerisinde alınmış adli sicil kaydı,(Gerçek kişi, Tüzel kişilerde şirketin hakim ortağı /şirket müdürü ve varsa vekiline ait %50-%50 ortaklık durumunda her iki ortağa ait sabıka kaydı)
g) İdarece Onaylanmış Şartname ve Sözleşme suretleri
h) Siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından yahut benzeri mesleki kuruluşundan 2022 yılı içerisinde alınmış sicil kayıt belgesi, vergi kimlik numarası ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduğunu gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirküleri, Dernek ve Vakıflar için ihaleye katılmak üzere yetkili organ tarafından alınmış kararın aslı veya onaylı sureti ile yetkilinin noter tasdikli imza sirküsü ile dernek için dernek tüzüğünün onaylı sureti.
2. İhale şartnamesi ve diğer evraklar Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde görülebilir, 300.00TL makbuz karşılığında aynı yerden temin edilir.
3. İhaleye katılabilmek için ise; (9 nolu ihale hariç) tekliflerini 17/08/2022 günü saat 12:00’a kadar sıra numaralı alındılar karşılığında Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğüne vermeleri gerekmektedir. 9 nolu ihale ise 31/08/2022 günü saat 12:00’a kadar sıra numaralı alındılar karşılığında Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğüne vermeleri gerekmektedir
4. İhale Seyhan İlçe Belediye Encümenince yapılacaktır.
5.Başvuru dosyası idareye verildikten sonra son müracaat tarihinden önce olsa dahi dosya içerisindeki herhangi bir evrakın değiştirilmesi veya eksik evrakın tamamlanması yönünde yapılacak müracaatlar değerlendirmeye alınmayacaktır.
6.Telgraf veya faksla yapılacak müracaatlar ve postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir.
7. İdare ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
İlan olunur.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.