1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Soner Çetin isimsiz ihbar mektubu hakkında konuştu!
Soner Çetin isimsiz ihbar mektubu hakkında konuştu!

Soner Çetin isimsiz ihbar mektubu hakkında konuştu!

Soner Çetin, Çukurova Belediye Meclisi Kasım ayı oturumunda, CHP'li tüm milletvekillerine gönderilen imzasız ihbar mektubu hakkında konuştu ve "Kim olduklarını biliyorum" dedi.

A+A-

Geçtiğimiz ay, Adana Büyükşehir belediyesi Meclis üyelerinin tamamına ve Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekillerine gönderilen Soner Çetin odaklı imzasız mektup, Adana gündeminde çok konuşulmuştu.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Kasım ayı meclis toplantısında imzasız mektup hakkında ilk kez açıklamalarda bulundu. İzmit'ten tüm CHP'li milletvekillerine gönderilen isimsiz mektuba, "iftira mektubu" diyen Çetin, "Bizim bu kadar hassas davranmamıza rağmen bir elin parmağını geçmeyen şer cenahları durmuyorlar. Her konuda olduğu gibi bu konuda da denetim yapanlardan teşekkür almamıza rağmen durmuyorlar." dedi.

Konuşmasına devam eden Çetin, kendisini genel başkan yardımcılarının aradığını ve mektup hakkında "itin biri mektup yazmış" diye tepki gösterdiklerini ifade etti.

Mektupta belirtilen tüm hususlar müfettiş ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden gelen 2 uzman tarafından incelendiğini söyleyen Çetin, "Kim olduklarını biliyorum" dedi.

Adana'da bir şahsın müteahhitlere giderek "Bana şu kadar para vermezsiniz sizinle uğraşırım" dediğini iddia eden Çetin, isim vermezken, "Güneş balçıkla sıvanmaz, bu kumaş da leke tutmaz. Herkes adam olacak" dedi.

İşte o anlar:

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.