1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Soner Çetin'den gecikmeli destek! Akay sessizliğini koruyor!
Soner Çetin'den gecikmeli destek! Akay sessizliğini koruyor!

Soner Çetin'den gecikmeli destek! Akay sessizliğini koruyor!

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'ın görevden alınacağı iddiaları sonrasında CHP Adana camiası Ceyhan'a çıkarma yapmıştı, 2 CHP'li isim Ceyhan'da o fotoğrafta görülmedi

A+A-

AK Parti Ceyhan İlçe Başkanlığı'nın YSK'ya yaptığı başvuru sonrası Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'ın görevden alınacağı iddialarının gündeme gelmesi sonrasında CHP Adana Milletvekilleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Adana eski milletvekilleri, CHP il ve ilçe teşkilatları, İYİ Partili meclis üyeleri ve parti teşkilatı yöneticileri Ceyhan'a, Kadir Aydar'a destek olmak için çıkarma yaptılar. 

458b9ce2-9c4f-4ca2-a062-c0715d31bba6.jpg

Bu tepkilerin ardından CHP Genel Merkezi yetkilileri de Kadir Aydar'a destek mesajları yağdırdılar. Bu arada gözler, Adana'nın en büyük iki ilçesinin iki CHP'li belediye başkanını fotoğraflarda aradı. Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biri olan Seyhan'ın CHP'li belediye başkanı Akif Kemal Akay ve CHP'nin Adana'daki kalesi olarak nitelendirilen Çukurova ilçesinin CHP'li belediye başkanı Soner Çetin, Adana'dan Ceyhan'a başkan Aydar'a destek veren CHP heyeti içerisinde yer almadı.

Haberi yayına hazırladığımız esnada Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in sosyal medya hesaplarından Kadir Aydar'la Soner Çetin'in birlikte poz verdiği çok eski bir fotoğraf, 'yavan' ve 'soğuk' bir destek mesajıyla paylaşıldı. 

Siyasi kulislerde Soner Çetin ve Akif Akay'ın neden gerekli desteği güçlü bir şekilde vermedikleri konuşuluyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.