1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Sözlü Ailesi'nin traktörlerine haciz
Sözlü Ailesi'nin traktörlerine haciz

Sözlü Ailesi'nin traktörlerine haciz

Adem Sözlü’ye neden para verildi?

A+A-

Sözlü Ailesi cephesinde gelişmeler devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde iş insanı Ekrem İnaltekin, Adana Demirspor'a yazdığı 315 Bin TL'lik çekin dönemin kulüp başkanı Sedat Sözlü tarafından zimmetine geçirip şahsi borçları için kullanıldığı iddia edilmiş ve Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu.

tr1.png

Yusuf Baş'ın MHP Adana İl Başkanlığı yaptığı dönemde MHP Adana İl Yönetim Kurulu Üyesi olan İnaltekin'in, Sözlü Ailesi ile Adana Büyükşehir Belediyesi'nden doğan hukuk dolayısıyla Hüseyin Sözlü'nün kardeşi Adem Sözlü'ye 1 Milyon TL'lik banka transferi (EFT) yaptığı iddia edildi.

Sedat Sözlü'nün Adana Demirspor Kulübü Başkanlığı dönemde de kulübün Amatör Kulüpler Sorumlusu olan İnaltekin'in, yapılan 1 Milyon TL'lik EFT sonrasında Sözlü Ailesi ile yaşanılan ticari anlaşmazlıklar sonucu, Adem Sözlü'ye icra takibi başlattı.. Sözlü Ailesi'ne ait lüks cip, geçtiğimiz günlerde Ziyapaşa Bulvarı'nda haciz edilirken, yine Sözlü Ailesi'ne ait çiftlikte bulunan traktörlere de haciz geldiği öğrenildi.

tr2.png

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum