1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Sungurbey Anadolu Lisesi Eğitimde Sınırları Aşıyor
Sungurbey Anadolu Lisesi Eğitimde Sınırları Aşıyor

Sungurbey Anadolu Lisesi Eğitimde Sınırları Aşıyor

Adana'da, başarıları ve yaşattığı ilklerle eğitim-öğretime farklı imzalar atan bir okul olan, Sungurbey Anadolu Lisesi'nin öğretmenleri dur-durak bilmiyor.

A+A-

Screenshot_2022-02-23-08-38-34-1

Avrupa'da farklı branşlarda başarılı olmuş Türkleri, okullarına davet ederek, öğrencilerinin ufuklarını, dünyaya açmaya devam ediyorlar.

Screenshot_2022-02-23-08-38-27-1 (1)

Son olarak ta Sungurbey'in Almanca Öğretmeni Nejla Han-İngilizce Öğretmeni Kadriye Kunduracı Susuzer'le birlikte; 'Dünya Yanıbaşımda' adı altında, yürüttükleri proje kapsamında, Paris’te şehir arıcılığı yapan ürettiği bal ile Dünya ikinciliği, Paris birinciliği ödüllerini alarak başarısıyla kendini Dünyaya tanıtmış bir Türk olan, Volkan Tanacı'yı, okulun öğrencileriyle buluşturarak, öğrencilerine, yeni bir pencereden dünyaya farklı bir bakış açısını sağlamış oldular.

Screenshot_2022-02-23-08-38-40-1

'Paris’in En İyi Balını Yapan Şehir Arıcısı Volkan Tanacı' , Sungurbey'in Son Konuğuydu

Screenshot_2022-02-23-09-45-13-1

Sungurbey Anadolu Lisesi Müdürü Osman Ergin, Dünyada başarılı bir Türk olan Volkan Tanacı'nın misafir edilip te, öğrencilerle buluştuğu etkinlikle alakalı, sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklamada: "Okulumuz İngilizce Öğretmeni Kadriye Kunduracı Susüzer ve Almanca Öğretmeni Nejla HAN tarafından yürütülen projemiz kapsamında gerçekleşen buluşmada bugünkü konuğumuz Paris’te şehir arıcılığı yapan ürettiği bal ile Dünya ikinciliği, Paris birinciliği ödüllerini alarak başarısıyla kendini Dünyaya tanıtmış bir Türk, Volkan TANACI oldu. Öğrencilerimiz bugün arıları dinledi, şehir arıcılığının ne demek olduğunu öğrendi, mesleğini aşkla yapmanın önemini ve kazanımlarını somut bir örnekle gördü. Daha da önemlisi hedefe ulaşmada farklılık ve yaratıcılığın derin etkisini hissettiler. Ufuk açıcı bu buluşma için konuğumuza tekrar teşekkür ederiz" ifadelerini kullanan Sayın Ergin, daha sonrada, okullarına gelerek, genç öğrencilerini aydınlatan, 'Paris Çatılarında Arıcılık Yapan Bir Türk Volkan Tanacı' ya, katılımından dolayı, günün anısına binaen de bir plaket takdim etti.

Screenshot_2022-02-23-08-38-16-1

Haber : İsmet Tanl

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.