1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Toroslar EDAŞ Adana’yı bakım ve yatırımlarıyla aydınlattı
Toroslar EDAŞ Adana’yı bakım ve yatırımlarıyla aydınlattı

Toroslar EDAŞ Adana’yı bakım ve yatırımlarıyla aydınlattı

Elektrik dağıtımını dijitalleşme odaklı projeler ve yatırımlar ile gerçekleştiren Toroslar EDAŞ, Adana'da yılın ilk 9 ayında müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde önemli çalışmalara imza attı.

A+A-

Öncü teknolojileri ve insan odaklı çalışma anlayışıyla hareket eden Toroslar EDAŞ, Adana'da kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2022 yılının ilk 9 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdü.

Yapılan açıklamaya göre şirket, Adana'da hizmet verdiği 12 bin 676 trafo ve 35 bin 752 kilometre hat uzunluğunda yaklaşan kış koşullarında da sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü. Daha aydınlık bir Adana için Çukurova, Seyhan, Sarıçam, Yüreğir, Ceyhan, Yumurtalık, Karaisalı, Karataş, Pozantı, Kozan, İmamoğlu, Aladağ, Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli'de 11 bin 588 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren şirket ekipleri, bölgede 45 pano ile 203 trafo ve 262 dağıtım merkezini de elden geçirdi. Ayrıca kentte 2 bin 365 kilometrelik hattın bakımı tamamlandı.

Şirket, sektörün değişen dinamiklerine odaklanarak faaliyetlerini insan, çözüm ve inovasyon odağında sürdürmeye devam ediyor. Adana'da hizmet verdiği 1 milyondan fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 255 kilometrelik yeni yer altı hattı tesis eden şirket ekipleri, kentte 3 bin 661 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca yeni 228 elektrik panosu ve 78 trafo merkezi montajı da tamamlandı. Söz konusu bakım, onarım ve yatırım rakamları ile şirket 2022 yılının ilk 9 ayında koymuş olduğu hedefleri başarıyla gerçekleştirdi.

Müşteri odaklı yaklaşımla 7/24 hizmet sunan şirketin toroslaredas.com.tr, Toroslar 186 Mobil Uygulaması ve 186 numaralı Müşteri Hattı'ndan tüm müşterilerinin soru ve sorunlarını dinleyerek çözüm bulmaya devam ettiği belirtildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Enerjisa Dağıtım Şirketleri'nin Başkent EDAŞ ve Ayedaş ile birlikte elektrik dağıtımındaki 3 şirketinden biri olan Toroslar EDAŞ, 2016 - 2020 yıllarını kapsayan son tarife döneminde Türkiye'deki 21 dağıtım şirketi arasında en çok yatırımı yapan şirket oldu.

Şirketin Adana'da bakım ve yatırım çalışmaları hız kesmeden süreceği belirtildi.

Toroslar EDAŞ Adana’yı bakım ve yatırımlarıyla aydınlattı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.