1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Türkmenbaşı Bulvar düzenlemesi can yakmaya devam ediyor
Türkmenbaşı Bulvar düzenlemesi can yakmaya devam ediyor

Türkmenbaşı Bulvar düzenlemesi can yakmaya devam ediyor

Yapılan düzenleme sonrası aynı yerde her gün defalarca kaza olmaya devam ediyor

A+A-

Adana'nın Çukurova ilçesi Türkmenbaşı Bulvarı'nda otoban bağlantısı aktif edildikten sonra yaşanacak trafik yoğunluğunun önüne geçebilmek amacıyla Adana Büyükşehir Belediyesi bulvar üzerinde ciddi değişiklikler yapmıştı.

Yapılan değişiklikler kapsamında kavşak ve sinyalizasyonlar iptal edilerek akıllı dönüşler yapıldı. Akıllı dönüşlerin aktif edilmesi sonrasında trafik yoğunluğu düştü ancak bu kez de kazalar arttı.

22669.jpg

Değişiklik sonrasında bulvarda sürücüler kaza yapmamak için zor anlar yaşarken bazı sürücüler de maddi hasarlı kazalara maruz kaldı.

Kucuksaat.com konuyu 5 Ocak 2022 tarihinde haberleştirerek Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Valiliği ve Adana Trafik Şube Müdürlüğü'nü bulvar üzerinde kazaların önlenmesi için göreve davet etmişti.

9670da1f-9f71-4bd8-9ea2-291980c81d91.jpg

ARAÇ TAKLA ATTI

Bugün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, bulvar üzerinde sol şeritte ilerleyen otomobil, şerit devamında bulunan akıllı dönüşe girmemek için sağ şeride geçmek istedi. Bulvar üzerinde yoluna devam etmek için direksiyonu kıran sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek araçla takla attı.

Takla atan araç sürücüsü tedavi altına alınırken, aracı ise kullanılamaz hale geldi.

5ae784bf-8208-4efd-97cd-7a7d7dd51ab2.jpg

ÇAĞRIMIZI YİNELİYORUZ

Kucuksaat.com olarak bulvarda maddi hasarlı trafik kazalarının son bulması ve can kaybı yaşanmaması adına yeniden Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Valiliği ve Adana Trafik Şube Müdürlüğü'nü göreve davet ediyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.