1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Vali Demirtaş'tan Adana Lezzet Festivali teşekkürü
Vali Demirtaş'tan Adana Lezzet Festivali teşekkürü

Vali Demirtaş'tan Adana Lezzet Festivali teşekkürü

Vali Demirtaş, 3. Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nde, Emeği Geçen Tüm Kişi, Kurum ve Kuruluşlar İle Vatandaşlara Teşekkür Etti

A+A-

Vali Mahmut Demirtaş, “Büyük Akdeniz Şöleni” temasıyla düzenlenen ve yoğun bir katılımla gerçekleştirilen 3. Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nin son gününde stantları tek tek dolaşarak festivale katılım gösteren vatandaşlara teşekkür etti.

Ziyaretleri sırasında vatandaşlarla sohbet eden Vali Demirtaş; Malta, Lübnan, KKTC, Fas, İspanya, Fransa, Tunus, Bosna Hersek, Arnavutluk, Yunanistan ve İtalya gibi Akdeniz ülkelerinin yanı sıra Güney Kore ve Endonezya’nın konuk ülke olarak yer aldığı; söyleşiler,  gastroshowlar ve tadımlar gibi etkinliklerle adeta bir gastronomi buluşmasına dönüşen festivalin yoğun ilgi görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Adana’nın sayısız değerinin yanında geleneksel Türk mutfağının da önemli merkezlerinden biri olduğunu belirten Vali Demirtaş, kentin tüm dinamikleriyle birlikte Adana’nın mevcut gastronomi potansiyelinin harekete geçirilmesi ve Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nin bir Adana markası olarak tescillenmesi için yoğun mesai harcadıklarını ifade etti.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen festivali yüz akıyla tamamlamanın mutluluk verici olduğunu da aktaran Vali Demirtaş, “Festivalin hazırlık çalışmalarından itibaren bizlerle birlikte ter akıtan Adana milletvekillerimize, büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımıza, kamunun ve sivil toplumun değerli temsilcilerine, firmalarımıza, sevgili basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. ” dedi.

3. Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nin huzurlu, güvenli, Adana’ya yakışır bir şekilde gerçekleşmesi için festival boyunca yoğun emek harcayan tüm çalışanlara da ayrıca teşekkür ettiğini ifade eden Vali Demirtaş, Adana lezzetlerinin sadece festival zamanı değil yıl boyu Adana’da olduğunu hatırlatarak festival alanını dolduran yerli ve yabancı misafirlere de şükranlarını sunduğunu dile getirdi.

Vali Demirtaş’ın 3. Uluslararası Adana Lezzet Festivali’ndeki son gün ziyareti, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.