1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ve Abdülkerim Arıkan patladı!
Ve Abdülkerim Arıkan patladı!

Ve Abdülkerim Arıkan patladı!

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne atanıp koltuğuna oturamadan görevden alınan isim sosyal medyadan veryansın etti...

A+A-

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı 4 stadyumun Adana Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesi sonrasında tartışmaların hedefine oturan Abdulkadir Ataşbak görevden alınmıştı.

9518-001.jpg

Ataşbak'ın görevden alınması sonrasında yerine Abdulkerim Arıkan'ın ataması yapılmış, Arıkan'ın müdürlüğüne Adana sağ cenahta olumlu tepkiler gelmişti.

Arıkan'ın göreve getirilmesinde bazı AK Partili isimlerin etken olduğu AK Parti Genel Başkan Yardımcıları düzeyinde öğrenilmesi sonrasında, bürokrasi tarihinde ender görülen bir hamle ile Arıkan görevine başlayamadan görevden alındı.

9550.jpg

Koltuğuna oturamadan görevden alınan Arıkan, sosyal medyadan adeta veryansın etti. Arıkan, Abdurrahim Karakoç'a ait şu dizelerle içini döktü:

Derler ki “siz susun, biz söyleyelim;
Hep biz yönetelim, hep biz yiyelim”.
Artık bu oyuna “hayır!” diyelim.
Biz sustukça, onlar “korkak” diyorlar.

Abdülkerim Arıkan’ın yapmış olduğu bu göndermeye ilginç tepkiler geldi.Özellikle AK Partili ve bir kısım MHP’li belediye başkanı, il yönetim kurulu üyesi, meclis üyesi ve geçmişte AK Parti'nin değişik kademelerinde görev yapmış yetkili insanların sosyal medyadan beğeni yaparak destek vermeleri dikkat çekti.

Bu durum şimdiye kadar ki AK Parti'nin iller ve ilçelerde görülen politikasında alışılagelmiş politikanın dışında bir durum olarak değerlendirildi.

ekran-alintisi-019.PNG

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.