
Yazıcı: “Yeni anayasa referandumla hayat bulacak”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Adana’da düzenlenen Akdeniz Bölge Toplantısı’nda yaptığı açıklamada, Türkiye’nin yeni ve sivil bir anayasaya ihtiyaç duyduğunu söyledi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Adana’da gerçekleştirilen Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı Akdeniz Bölge Toplantısı’na katıldı.
Toplantıda konuşan Yazıcı, Türkiye’nin halen darbe döneminde hazırlanan anayasa ile yönetildiğini belirterek, yeni anayasa hedefini gerçekleştirmek istediklerini ifade etti.
“Son sözü millet söyleyecek”
Yeni anayasanın toplumun tüm kesimlerinin katılımıyla hazırlanacağını belirten Yazıcı, “Anayasa yapmak milletin hakkıdır. Son sözü yine millet söyleyecek, yani referandumla hayat bulacaktır” dedi.
“Terörsüz Türkiye hedefimiz sürüyor”
Terörle mücadele konusunda da açıklamalarda bulunan Yazıcı, hedeflerinin terörün tamamen gündemden çıktığı bir Türkiye olduğunu söyledi.
Yazıcı, “Amacımız iç cephemizi güçlendirmek ve terörsüz Türkiye’yi inşa etmektir” ifadelerini kullandı.
Muhalefete eleştiri
CHP’de yaşanan gelişmelere de değinen Yazıcı, muhalefetin ülke sorunlarına çözüm üretmek yerine iç tartışmalarla gündeme geldiğini savundu.
Toplantı, basına kapalı devam etti.



HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.