1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Yeni Başkan Ahmet Çolak, Kızılay'da ilk ulusal ödülünü aldı
Yeni Başkan Ahmet Çolak, Kızılay'da ilk ulusal ödülünü aldı

Yeni Başkan Ahmet Çolak, Kızılay'da ilk ulusal ödülünü aldı

Başkan Ahmet Çolak, göreve başladıktan yaklaşık 3 hafta sonra ilk ödülünü aldı. 

A+A-

Adana Ticaret Odası Meclis Üyesi ve ATOSEV Muhasib Üyesi olan, aynı zamanda THK Başkanvekilliği görevini de yürüten Ahmet Çolak, geçtiğimiz ay Kızılay Adana Şube Başkanlığı görevine atanmıştı.

Başkan Ahmet Çolak, göreve başladıktan yaklaşık 3 hafta sonra ilk ödülünü aldı. 

eyy16-fwqamkzgq.jpg

Edinilen bilgilere göre Kızılay Adana, 2020 Ramazan Ayı kapsamında düzenlenen, "Ramazan Bereketini Paylaşan Tüm Kalplere Hilal Olsun Türkiye" kampanyasında Türkiye genelinde en başarılı şube oldu. Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı'nın elinden ödülünü alan Türk Kızılay Adana Şube Başkanı Ahmet Çolak plaket töreni sonrasında yaptığı açıklamada, "Türkiye' mizin 1 numaralı şehri' ne 1 numara olmak çok yakıştı...Kızılay 2020 yılı Türkiye birincisi" ifadelerini kullandı.

eyy179vxmak9dm.jpg

Öte yandan görevi Ahmet Çolak'a devreden ve Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği görevine devam Ramazan Saygılı da Kızılay Adana'ya verilen plaket sonrasında, "Adana'mızın kıymetli hayırseverleri değerli büyük ailem bize kucak açtı. Kızılay’ı çalışmalarımızı sahiplendiniz. Bu desteklerinizle bize Türkiye birinciliğini yaşattınız teşekkür ediyorum. Verdiğiniz desteklerle renk körü olarak iyilik zirvesine doğru merhamet yürüyüşümüz devam." dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.