1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Zeydan Karalar ilk defa kamuoyu önünde Akif Akay’ı uyardı
Zeydan Karalar ilk defa kamuoyu önünde Akif Akay’ı uyardı

Zeydan Karalar ilk defa kamuoyu önünde Akif Akay’ı uyardı

Karalar: Sayın Genel Başkanımızın mimarı olduğu Halk Kart projesi bizim gözbebeğimizdir. Büyükşehir Belediyesi olarak konunun takipçisi olacağız.

A+A-

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın açıklaması şu şekilde;

Sayın Genel Başkanımızın mimarı olduğu, büyük uğraşlarla başlattığımız, binlerce haneye umut olan, Türkiye'de öncüsü olduğumuz Halk Kart projemizin çeşitli gerekçelerle iptal edilmiş olması bizi ziyadesi ile üzmüştür.

Bu projede halk kart verilen herkes teker teker kontrol edilmiştir. Daha sonra durumunda değişiklik olanlar olmuş ise, yanlışlıklar var ise bunlar ayıklanır, yerine yeni insanlara bu kartlar verilir. Ama insanların bu şekilde mağdur edilmesini kabul edemeyiz.

Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, Halk Kart'ın bir an evvel yeniden başlatılması konusunda gerekli uyarıları yaptım. Gerekli maddi desteği de sağladım.

Buzdolabı boş şekilde markete gidip kartının boş olduğunu öğrenenler, yeni eğitim dönemi çocuğuna forma alamayanlar olmuş. Telafisini takip edeceğim.

İlçe Belediyeleri hangi partiden olursa olsun, Adana Büyükşehir Belediyesi olarak yanlışlar konusunda uyarmak bizim sorumluluğumuzdur.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum