1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Çukurova Belediyesi ile Türkmenbaşı Tıp Merkezi protokol imzalandı
Çukurova Belediyesi ile Türkmenbaşı Tıp Merkezi protokol imzalandı

Çukurova Belediyesi ile Türkmenbaşı Tıp Merkezi protokol imzalandı

Çukurova Belediyesi ve Türkmenbaşı Tıp Merkezi arasında, “Çukurova Sağlık Günleri” adlı işbirliği protokolü imzalandı.

A+A-

Çukurova Belediyesi ve Türkmenbaşı Tıp Merkezi arasında, “Çukurova Sağlık Günleri” adlı işbirliği protokolü imzalandı. Protokol Başkan Soner Çetin ve Türkmenbaşı Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Boğa tarafından imza altına alındı. Protokol; Çukurova Belediyesi personelinin poliklinik hizmetlerinden indirimli yararlanmasını ve sağlıklı ilgili seminerler düzenlenmesini kapsıyor.

Çukurova Belediyesi ile Özel Türkmenbaşı Tıp Merkezi arasında “Çukurova Sağlık Günleri Protokolü” imzalandı. Protokol; Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve Özel Türkmenbaşı Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Uzman Dr. Kardiyolog Hasan Boğa tarafından imza altına alındı.

Sözkonusu protokolle Çukurova Belediyesi personeli Özel Türkmenbaşı Tıp Merkezi’nde poliklinik hizmetlerinden yüzde 20 indirimli yararlanacak.

Ayrıca protokol kapsamında Türkmenbaşı Tıp Merkezi’nde görev yapan uzman personel Çukurova Belediyesi Emekli Dinlenme Evleri, Kadın Sohbet ve Dayanışma Evleri ile Gülen Yüzler Semt Kreşlerinde sağlıkla ilgili seminerler verecek. Seminere katılacak vatandaşlara Türkmenbaşı Tıp Merkezi tarafından indirim kartı verilecek. İndirim kartı olan vatandaşlar sağlık hizmeti almak istediğinde poliklinik hizmetleri ile tahlil ve görüntüleme işlemlerinden yüzde 20 indirimli yararlanacak.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her konuda belediye personelinin yanında olduklarını belirterek, bunun yanında Çukurova halkının ve kreşlere devam eden çocukların sağlık konusunda bilinçlenmesine destek olmak istediklerini söyledi. Protokolün kapsamının çok geniş olduğunu kaydeden Başkan Soner Çetin, işbirliğinin her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi.

Özel Türkmenbaşı Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Boğa da, Çukurova Belediyesi ile işbirliği içinde olmanın kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.

Hazırlanan protokol Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve Dr. Hasan Boğa tarafından başkanlık makamında düzenlenen törenle imza altına alındı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.