
Zeydan Karalar ve Ali Demirçalı’dan fotoğraflı mesaj
Yüreğir Belediyesi Başkan Vekilliği seçimine saatler kala Zeydan Karalar ile Ali Demirçalı, CHP’li başkan yardımcıları ve meclis üyeleriyle bir araya geldi. Paylaşılan fotoğraf, CHP grubunun seçime birlik içinde gireceği mesajı olarak yorumlandı.
Yüreğir Belediyesinde yarın gerçekleştirilecek başkan vekilliği seçimi öncesinde Zeydan Karalar ile Ali Demirçalı bir araya geldi.
Son günlerde aralarında görüş ayrılığı bulunduğu öne sürülen Karalar ve Demirçalı’ya, Yüreğir Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Ceylan, Hacı Karaaslan ve Uğur Sayılkan ile belediye meclis üyeleri Süleyman Sırlıbaş ve Ceyda Faruk Balkan eşlik etti.
Görüşmenin ardından çekilen fotoğrafı ilk olarak İsmail Ceylan paylaştı. Karalar ve Demirçalı’nın aynı karede yer alması, iki isim arasında ihtilaf bulunmadığı ve CHP grubunun başkan vekilliği seçiminde fire vermeden hareket edeceği şeklinde değerlendirildi.

Ceylan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Kararlıyız!
Ne Cumhuriyetimizden, ne Cumhuriyet Halk Partimizden, ne de Yüreğir’imizden vazgeçeriz.
Ne serden geçeriz, ne yardan; ne baskıya boyun eğeriz, ne haktan döneriz.
Omuz omuza yürür, yürek yüreğe veririz. Biriz, beraberiz, hep birlikte Adana’yız. Dün olduğu gibi bugün de, yarın da aynı inançla, aynı kararlılıkla yan yana dururuz.
Tekrar ve yeniden, her zaman, kazanacağız…”



HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.