1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Zeynel Abidin BÜYÜKASLAN tekzip metni
Zeynel Abidin BÜYÜKASLAN tekzip metni

Zeynel Abidin BÜYÜKASLAN tekzip metni

Ceyhan Belediyesine Haciz Gönderen Müteahhit firmada yeni gelişmeler başlığıyla yayınlanan haberimizle ilgili Zeynel Abidin BÜYÜKASLAN'ın tekzip metni

A+A-

İnternet Sitenizde yayınlamış olduğunuz Ceyhan Belediyesine Haciz Gönderen Müteahhit firmada yeni gelişmeler başlığıyla yayınlamış olduğunuz haberle ilgili olarak Zeynel Abidin BÜYÜKASLAN'ın Firmamızın sahibi olduğunun anlaşıldığını beirtmişsiniz. Söz Konusu Zeynel Bey'in haberinizde belirtildiği üzere şirketimizin adına müteahhitlik yapma yetkisi ve durumu yoktur.

Zeynel Abidin Bey Kamu Kuruluşların da uzun yıllar çeşitli görevlerde bulunmuş ve Bu Görevleri icabı  farklı Siyasi kişiliklerle ve bürokratlarla  görev icabı zaman zaman çeşitli platformlarda biraya gelmiştir. Yayınlamış olduğunuz fotoğraf 2014 yılına ait bir nezaket ziyaretinden ibarettir siyasi bir mesajı yoktur. 

Firmamız ilkesel olarak hizmet etmediği hiç bir kurumdan bir talepte bulunmaz bulunamaz.

Lütfen yapmış olduğumuz hizmetleri tek tarafı dinleyerek değil diğer tarafıda dinleyerek yapmanızı rica ediyoruz.

Haber tamamen Firmamıza ve Firmamız adına hizmet verenlere atılmış ispattan yoksun Yanlış Bilgilerle  tarafınıza servis edilmiştir. Tüm yasal haklarımız saklı kalmak kaydıyla tekzip yazımızın yayınlanmasını rica ederiz. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.