1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Zincirlenen özgürlükler
Zincirlenen özgürlükler

Zincirlenen özgürlükler

Aynı muamele size yapılsa ne yapardınız?!!

A+A-

Adı: Asil, Sibirya Kurdu kırma, alıp zincire vuruyorsunuz. İstemediği yiyecekleri yemeye zorluyorsunuz. Özgürlüğünü kısıtlıyorsunuz. Allahtan reva mıdır? Bu sadece bir ÖRNEK! Bunun gibi binlercesi var… 

YARATILIŞ AMACINA SAYGI

At kişnediği zaman, Eşek anırdığı zaman,   Köpekler havladığı zaman, Yılan soktuğu zaman, inekler böğürdüğü zaman, Keçiler Melediği zaman güzeldir. Balıklar ve Kuşlar özgürce yüzdüğü ve uçtuğu zaman güzeldir. Bunları doğal ortamlarından alıp özgürlüğünü kısıtlamak, fıtratlarına aykırı bir yaşama zorlamak, ne dine, ne kitaba, ne insanlığa nede vicdana sığar.  

ÖRNEK OLSUN DİYE

Bu köpeğin kendisiyle sahibiyle bir meselem yok! Hatta kendileri yakın akrabamdır. Edirne’den Kars’a bu ve benzeri yüzlerce binlerce bilinçsizce, bilgisizce  zincire vurulmuş CAN’lar söz konusudur. 

SONUÇ

“Belki Kültür Amaçlı Devlet müsaadeli  Hayvanat Bahçeleri normal karşılanabilir.” Ama bu şekilde hoyratça özgürlüğün kısıtlanması vicdanları yaralıyor.  Okuyan, düşünen Yazan bir İNSAN olarak (https://m.kitapyurdu.com/index.php?route=authors%2Fauthordetail&author_id=44133 ) Asil’i vizyona  koyarak, belki bir ÇINGI olur, gündem olur düşüncesiyle MERTÇE paylaşmak istedim. 

MERTÇE HABER

OSMANİYE/ TÜRKİYE

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.