1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 6 aydır açılamayan Park Adana AVM hastane mi oluyor?
6 aydır açılamayan Park Adana AVM hastane mi oluyor?

6 aydır açılamayan Park Adana AVM hastane mi oluyor?

Adana'da hizmet veren tüm AVM'ler müşterilerine kapılarını yeniden açmasının üzerinden 6 ay geçmesine rağmen, Park Adana AVM kepenklerini kaldıramadı, hastane iddiaları yeniden gündeme geldi.

A+A-

Tüm dünyada etkisini gösteren Kovid-19'un 2020 yılının Mart ayında ülkemizde görünmesi sonrasında 81 ilde geçerli pandemi ile mücadele kararları alınmış, bu kapsamda alışveriş merkezleri de hizmete ara vermişti.

Alınan tedbirler sonrasında hayatını kaybedenler ve vakalarda görülen düşüş sonrasında "yeni normal" düzenlemelerle sosyal hayata geri dönüş başlamış ve alışveriş merkezlerinin de açılacağı tarihler AVM yönetimleri tarafından açıklanmaya başlamıştı. O günlerde Adana kamuoyunda Pak Adana AVM'nin kapanacağı yönünde iddialar ayyuka çıkmıştı.

TEMMUZUN 2. HAFTASI AÇILACAKTI,

Kucuksaat.com'un ulaştığı AVM üst yönetiminde bulunan bir yetkili, Adana kamuoyunda yer bulan iddiaları reddederek AVM'nin Temmuz ayının 2. haftasından sonra açılacağını kaydetmişti.

AVM'nin bir özel hastaneye satıldığı ve AVM'nin hastaneye dönüştürüleceği iddialarına da o tarihte yanıt veren yetkili, "Çok yakında değerli Adanalılara hizmet vermeye devam edeceğiz, AVM'nin hastaneye dönüştürüleceği söz konusu olamaz." diyerek AVM'nin hastaneye dönüştürüleceği iddialarını da bitirmişti.

HASTANE İDDİALARI YENİDEN GÜNDEMDE

Adana'daki M1 Real, Optimum, 01 Burda gibi AVM'ler aylardır hizmete kaldığı yerden devam etmesine rağmen Park Adana AVM'nin 6 aydır kapalı kalması, AVM'nin hastaneye dönüştürüleceği iddialarını yeniden gündeme getirdi.

Yeniden gündeme gelen iddialar sonrasında gözler AVM yönetimden yapılacak açıklamaya çevrildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.